Следва

Всички носят чантата за 4 хиляди долара на София Копола за Louis Vuitton

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Прекрасната Аризона Мюз е на корицата именно на Vogue, който първи нарежда какво ще е хитът на пролетта...

All fashion преди 12 години

Аризона Мюз за февруарската корица на Vogue Великобритания

Да, при нас може и да е зима, а студеният януари да прерязва като с бръснарски ножчета кожата на лицето, но февруари за модата отдавна е дошъл, а това е месецът на представянето на най-важните тенденции за новия сезон пролят-лято 2012. Ура!

Прекрасната Аризона Мюз е на корицата именно на Vogue, който първи нарежда какво ще е хитът на пролетта. Изданието е Великобритания, а американският модел, който е на върха на кариерата си в момента, позира в най-красивите ярки цветове.

Сесията към корицата се казва "Little Miss Sunshine", по едноименния филм, и е чудесен прочит на цветовете и принтовете през новия летен сезон.

Автор на кадрите е Патрик Демаршалие, а Аризона изглежда като прелестно създание, почти нереално, но изумително красиво в дрехите на Louis Vuitton, YSL, Preen, Chloe, Prada, Nina Ricci.

Виж всички кадри от сесията виж тук>>

Една чанта и всички холивудски звезди - Sofia Coppola за Louis Vuitton



Въпреки заплашителната цена от 4 650 долара, чантата по дизайн на София Копола за Луи Вютон, модел от 2008-ма, се превърна в култ със сериозни поддръжници в Холивуд. Слава Богу, защото от Birkin на Hermes и групата на нейните вечни фенове, притежаващи най-малко по 30 модела (Виктория Бекъм, Клои Кардашян, дори и Лейди Гага) взе да ни писва.

Louis Vuitton Sofia Copola e изработена от висококачествена телешка кожа, дизайнът не е особен, напротив - удобен и практичен с две къси дръжки и една дълга за през рамо. Напомня на ретро чанта за ръчен багаж, голяма е и я има поне в няколко разновидности на цвета и материята. Харесва ни също и това, че сред почитателките на произведението на талантливата режисьорка са дами със специфичен стил, неподражаващи абсолютно на тенденциите, сред които Сиена Милър, Пенелопе Круз, Роузи Хънтигтън Уайтли, Лив Тайлър, Рийз Уидърспуун.

Чантата можеш да намериш тук (Sofia Coppola Louis Vuitton), а виж кой как я носи тук>>

Гардеробът на Мишел Уилямс като Мерилин Монро в "My Week with Merilyn"




Благодарение на "Vanity Fair", надникваме зад кулисит на един очаквано добър филм, за да видим най-интересното от неговото създаване, а именно костюмите на великолепната и неповторима Мерилин Монро.

Филмът се нарича "Моята седмица с Мерилин" и документира чрез главната роля на Мишел Уилямс една среща с холивудската легенда с режисьора Сър Лорънс Оливие от 1957-ма за снимките на Принцът и Танцьорката, филм в който Мерилин участва.

Красотата, която личи от всяка поява на героинята на Уилямс е постигната именно благодарение на творческата работа по моделите, някои от които автентични винтидж рокли именно от времето на Монро. За това подробно ни разказва творческият директор на филма Жил Тайлър... Чети още>>

Гаранс Доре и Скот Шуман влюбени и в работата си за Tiffany & Co


 
На двойката на стрийт стайл ерата - Гаранс и Скот, много им отива да са заедно, защото правят великолепни неща.

Любовта между двете гурута на уличната фотография ражда креативни кампании, вдъхновени именно от тяхната любовна история, каквато е последната им работа за веригата емблема на луксозния живот в Манхатън, увековечена и в романа на Труман Капоти „Закуска в Тифани”, Tiffany &Co.

Прелестните кадри всъщност илюстрират уж случайно хванати любовни моменти на различни двойки на фона на прекрасния Ню Йорк. Идеята е чудесна, любовта, която избликва от кадрите не е сладникава, а напротив - красива и вдъхновяваща, а липсата на показния лукс, като например блестящ диамант или жена, окъпана в перли, е най-прекрасното нещо.

Виж всички снимки тук>>

Анимираните снимки в представянето на колекциите









Идеята не е нова, но ни кара да се вгледаме в детайлите така, както статичния кадър не може. Обожаваме тази игра на илюзии и сме абсолютно за всяка рекламна кампания на моден бранд, която се появи в интернет, да бъде представена чрез анимирани картинки.

Виж още на http://fashgif.tumblr.com/
 

More All fashion