Следва

Някои рискове на стила - Полуфиналът на Евровизията ни

Всички носят чантата за 4 хиляди долара на София Копола за Louis Vuitton

Въпреки заплашителната цена от 4 650 долара, чантата по дизайн на София Копола за Луи Вютон, модел от 2008-ма...

All fashion преди 12 години

Въпреки заплашителната цена от 4 650 долара, чантата по дизайн на София Копола за Луи Вютон, модел от 2008-ма, се превърна в култ със сериозни поддръжници в Холивуд. Слава Богу, защото от Birkin на Hermes и групата на нейните вечни фенове, притежаващи най-малко по 30 модела (Виктория Бекъм, Клои Кардашян, дори и Лейди Гага) взе да ни писва.

Louis Vuitton Sofia Copola e изработена от висококачествена телешка кожа, дизайнът не е особен, напротив - удобен и практичен с две къси дръжки и една дълга за през рамо. Напомня на ретро чанта за ръчен багаж, голяма е и я има поне в няколко разновидности на цвета и материята. Харесва ни също и това, че сред почитателките на произведението на талантливата режисьорка са дами със специфичен стил, неподражаващи абсолютно на тенденциите, сред които Сиена Милър, Пенелопе Круз, Роузи Хънтигтън Уайтли, Лив Тайлър, Рийз Уидърспуун.
 

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.