Следва

Rachel Row – дъщерята на Камелия Тодорова представя първия си сингъл пред публика

SOUTHWICK топят зимата с горещ фънк в Sofia Live Club

Момчетата oт SOUTHWICK ще забият в Sofia Live Club на 21 януари (събота) от 23:00 часа. Те са млади, фънк, нови и правят готина авторска музика...

Music преди 12 години

Момчетата oт SOUTHWICK ще забият в Sofia Live Club на 21 януари (събота) от 23:00 часа. Те са млади, фънк, нови и правят готина авторска музика.

За първи път публиката ще чуе и нови композиции, които ще бъдат придружени от специална мултимедия по време на шоуто.

На сцената ще се качи Рут Колева, за да изпълни заедно с момчетата предстоящия общ сингъл - "Нищо друго". За да е още по-грандиозен концертът, ще звучат две китари и два сета барабани. За целта, SOUTHWICK са поканили като гост-музиканти Антони „WahTony” Рикев (Tri 0 Five) - китара и Теодор Иванов (Ruth Koleva Live Band) - барабани.

DJ Marten ще удължи музикалното преживяване чрез силен funky сет, благодарение на който вечерта ще започне и завърши с подобаващото настроение и атмосфера.

SOUTHWICK продължават да подкрепят И АЗ МОГА/ I Can Too. Всеки от присъстващите също ще може да подкрепи инициативата като си закупи тениска или аксесоар I Can Too, които ще се продават по време на лайфа.

За онези, които няма да имат възможност да присъстват на 21 януари в Sofia Live Club, SOUTHWICK подготвят клубно турне из страната през февруари месец.

21 януари, събота, 23.00 часа.

Виж интервюто с момчетата от SOUTHWICK>>

More from View Sofia

More Music