Следва

Истински копринен разкош от Gucci във ViewSofia Shop

Принтът от колекцията на Kenzo пролет 2012, който безкрайно много обичаме

На прага ни е пролетта, а тя, в 3 фешън думи почти буквално ще звучи така: much love print...

All fashion преди 12 години

На прага ни е пролетта, а тя, в 3 фешън думи почти буквално ще звучи така: much love print.

Добре знаем, както и ти, че от принт до принт има разлика, а това да улучиш добра дреха от този тип е истински късмет въпреки многотията /все пак поне 60% от дизайнерите предлагат в пролетните си колекции именно принтирани тъкани/.

В този смисъл се подсетихме за Kenzo в понеделник сутрин. Марка, от години силна в принта, винаги характерна и запомняща се и никога еднаква с останалите, качество, което в модата праволинейно води до успех.

Kenzo, начело на която в момента стои дизайнерското дуо Умберто Леон и Карол Лим, предлага за пролет/лято на 2012 абсолютно приказна принтирана колекция, която заслужава всеки миг внимание.



Деликатна и разнообразна, без да е разточителна, колекцията на Kenzo набляга на много финия принт, напомнящ отдалеч структурата на медна пита или просто тегел. Цветовете варират и се смесват елегантно, като особено много ни харесва комбинацията оранжево зелено, както и черно-бялото в "пижамения" комплект. В дрехите сякаш оживява най-доброто от марката и то от архивите на марката, т.е. от истинската съкровищница на Kenzo, която направи бранда това, което е.

Ние бихме пропуснали шапките, както и тънките и дълги чантички, но по никакъв начин не бихме сандалите, панталоните със синя страна и копчета, както и ризата в оранжево и зелено и прилежащите й панталони, с висока, о, толкова висока талия. Черно-бялата пижама пък слагаме директно в категорията must-have.






 

More All fashion