Следва

Джъстин Бийбър във V Magazine

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Току-що анонсираната рекламна кампания на Jil Sander за лятото има ясна насока и тя е Хичкок. Напрежение...

All fashion преди 12 години

Рууни Мара в Miu Miu

Рууни Мара е красива, талантлива и на гребена на вълната в момента, но в такива случаи от жена като нея се очаква винаги максимума.

Главната героиня в "Мъжете, които мразеха жените" има изразително и фино лице и прекрасна фигура, която в случая /а той е Берлинската премиера на филма, разпространяван там като "Момичето с татуирания дракон"/, е по-скоро изкривена откъм женственост, каквато толкова приляга на актрисата. На кадъра тя е облечена изцяло в Miu Miu Пролет/Лято 2102, но ансамбълът прилича повече на екип за спорт, вярно, добре скроен, но в никакъв случай тържествен. Полата е чудесна, голата талия е право в тенденциите, а сандалите - разкошни. Но това не е избор за премиера, съжаляваме.

Пролетната кампания на Jil Sander 2012



Току-що анонсираната рекламна кампания на Jil Sander за лятото има ясна насока и тя е Хичкок. Напрежение, сенки, уплаха, счупени прозорци и усещане за ужас. Стилистиката е на film noir, даже конкретно на "Психо"
на Хичкок. Снимките са на Вили Вандерпере, а криейтива - на Раф Саймънс.





Както се казваше в един любим български филм: "Има идея, но няма вдъхновение, размах...". Да, не харесваме идеята, нищо, че харесваме Джил.

Мъжката колекция на J.W Anderesen Есен/Зима 2012



В Есен/Зима 2012 мъжът на J.W Anderesen ще изглежда заспал по рождение, както е и името на колекцията. Слагаме снимките тук не защото отричаме напълно креативността и идеята, които са налице. Освен това харесваме модела /Оливър Грийнол от Елит, Лондон/ и артистичността, с която е изработена кампанията. И все пак, има нещо твърде шантаво в близките пози. Забелените очи не са кой знае колко естетично хрумване, а дрехите, макар и иронично намигващи срещу мейнстрийма, са, меко казано, особени.

Виж още снимки от J.W Anderesen Есен/Зима 2012

Един вид, нито ще купим кафявия кожен ансамбъл на мъжете си, нито ще ги стимулираме в това да закачат брошка на яката на полото си. За петелския пуловер ще замълчим - там сме и да, и не. Признаваме обаче, че главата на Оливър и особено прическата му са култови, все пак Бардем отнесе Оскар със същата. Фотографската работа е на Алекс Сенсбъри.

Джъстин Бийбър за V Magazine



Джъстин Бийбър навършва 18 през март. Това е и поводът за обширното му представяне в поредния брой на V Magazine, където юношата милионер позира ту с корона, ту с шлем, ту в златна кожа и т.н. Милият Бийбър може и да е най-популярната тийн звезда на момента, или примерно на десетилетието, но определено позирането не е най-силното му страна.

Той изглежда смутен, уплашен, отегчен и каквото още се сещаме, различно от епитетите за добра актьорска работа. Става ни жал за рано употребения и здраво ръководен от "големите" млад мъж. И се сещаме за милата Бритни, за милия Майкъл и за други такива мили същества и се чудим как ще се развива Бийбър оттук насетне. Има още 3 години до реалното му пълнолетие по законите на САЩ. След това предвиждаме уникално развихряне, както обикновено става с впрегатните животни, когато им махнат юздите. Под развихряне имаме предвид целия арсенал на ранните звезди - алкохол, дрога, изцепки, бракове, скандали и прочее синоними на свободата. Сега е нежен и смутен, да видим после.

Виж всички снимки от сесията>>

Бодито на Prada



Подкрепяме колегите от Фашониста - бодито на Prada от лятната колекция бележи пиково развитие в последните броеве на модните списания, като най-важната точка е корицата на френски Vogue с Дария Вербови. Дрехата се появява масово в редакторски материали, а все още не сме дори февруари. Въпросът е, при този масов стилистичен и моден интерес, можем ли да бъдем честни, признавайки, че надали това боди може да се използва в реалния живот. Не само че можем, но и трябва. Някои неща са очевидни.

Това, разбира се, не променя дизайнерския успех на марката, дрехата е красива, секси и много интересна и вероятно ще намери място в музея на Прада един ден, но не, няма да си я сложим на разходка лятото.
 

More All fashion