Следва

Пълната колекция на Balenciaga Pre-Fall 2012

Да или Не на мъже в панталони с ластични колани на Balenciaga

Колкото и да харесваме и уважаваме колекциите на Balenciaga един детайл хвана окото ни от тяхната нова pre-fall....

All fashion преди 12 години

Колкото и да харесваме и уважаваме колекциите на Balenciaga един детайл хвана окото ни от тяхната нова pre-fall 2012. А именно ластичният колан на кожените панталони на мъжките модели.

Виж цялата колекция на Balenciaga Pre-Fall 2012>>

Той придава едно спортно излъчване на цялостния вид и дори с лачени обувки и поло яка не може да предизвика екстаз у нас. Може би ако е скрит под огромен топъл пуловер ще притъпи вида си на анцуг, но и на най-стегнатия мъж слага коремче и паласки. При жените това понякога е секси, но при мъжете - в никакви случaи.



А и „загащеното мамино момченце” винаги е отблъсквало интереса на жените. От друга страна обаче е удобен и грижата за кожен колан изчезва.

Ами да, колебаем се! Ти какво мислиш? Би ли обул подобен панталон и би ли възприел мъж в подобно, макар и дизайнерско, камизолче?
 

Анкета

Да или Не на панталоните с ластик

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.