Следва

Advanced Super Revitalizing Cream от серията BIO-PERFORMANCE на Shiseido. Висока резолюция за кожата

Всичко, което устните желаят. Невидимият Almost Lipstick на Clinique

Кой е най-големият афродизиак за мъжете? В колко романи и филмa той е бил обожествяван? Естествено, че това...

Hair преди 12 години

Кой е най-големият афродизиак за мъжете? В колко романи и филми той е бил обожествяван? Естествено, че това са устните! 

Независимо дали са нежно розови, фатално червени или наситено виолетови, важното е да сияят, предизвикват и да са секси. Цветът вече няма значение, защото с Almost Lipstick на Clinique и чистата, мека формула на червилото, е позволено на естествения цвят на устните ни да бъде подчертан чрез създаването на собствен такъв след полагането на стика. Магия!

Удивителното червило, което чакаме с нетърпение през февруари, добавя не силен и натрапчив цвят, а лека сянка от цвят, която взима тена на лицето и се преобразява като хамелеон спрямо него. Стои нежно и изящно и винаги в тон с кожата, точно както го предпочитат звездите на червения килим.

И за да ни убеди напълно във възможностите на продукта, експертът по цветoвете в Clinique Джена Марад, дава отговoри на най-често задаваните въпроси от потребителите:


Q С какво Almost Lipstick е различно от другите червила?
A “Almost Lipstick има чиста формула, която позволява да се експериментира с различни цветове. Това червило ще ви подари цветове, които никога досега не сте ползвали. Понякога жените се страхуват да носят розово, червено или телесен цвят червила – Almost Lipstick е перфектната първа стъпка към друга фамилия червила.”
Q Как да избера перфектния цвят Almost Lipstick за себе си?
A
“Който и цвят да изберете, той ще ви стои като че ли сте се родила с него. Когато работя с различни жени, аз смесвам цветове, за да получа идеалния цвят за всяка. Almost Lipstick се свързва с цвета на устните и се получава уникален тон. Влюбена съм във Flirty Honey – в неговото жизнено, женствено розово, подходящо за всеки и прекрасен цвят за пролетта.




Освен това Almost Lipstick е страшно удобен за нанасяне. Гилзата влиза във всеки размер на чантата, джоба или ръкава на сакото при необикновени обстоятелства.

Както всички продукти на козметичната компания Clinique, Almost Lipstick е подходящ за чувствителна кожа.

Почти червило, но повече от него!

Almost ще бъде в ексклузивните бутици Estee Lauder - Clinique - Aramis - Tommy Hilfiger - Donna Karan - Tom Ford в София на бул. Витоша 67, Serdika Center, Mall of Sofia през февруари.
 

More Hair