Следва

Кой с какво ни плени на 69-тите награди "Златен Глобус"

Mъжът Власт и Страст. Мъжът на Prada есен-зима 2012/13

Тази жена може да превърне всяка своя дизайнерска приумица в толкова елегантна дреха, че предизвиква...

All fashion преди 12 години

Тази жена може да превърне всяка своя дизайнерска приумица в толкова елегантна дреха, че предизвиква възхищение и удивление с всяко следващо ревю.

Последно изумената публика на Миуча Прада се намираше в Милано само преди дни по време на мъжката седмица на модата, която предстои да отразим подробно на страниците на ViewSofia.

Мъжете есен-зима 2012/13 на Prada са просто… освободени, страстни и изключително елегантни, в скроени сякаш без намесата на човешка ръка костюми, палта и ризи.

Насладата на ревюто, което нямаше как да не отразим по специален начин, дойде от истинските лица, за които е предназначена колекцията Prada.

Върху нажежения с очаквания и страст catwalk вървяха силни, благородни мъже с осанка, достойна за възхищение. Точно те олицетворяваха цялата колекция на Миуча. Сериозни, но не и сдържани натури, образите на Гари Олдман, Уилям Дефо, Ейдриън Броуди властваха на подиума чрез костюма.

А той, костюмът Prada, се състои от страхотен панталон с ръб в цветове като индигово синьо, сиво, черно, керемида, горчица и бежово от най-красивата тафта. Сакото и палтото имат нужда от малко ексцентричност, но съвсем малко, за да избягат от класическата кройка, цвят и силует - като например психеделични шарки, яка от астраган, или уникални аксесоари в бутониерата. Отдолу - риза в същия цвят или блуза с поло яка, върху нея пак риза, после тренч, после палто или обратното.

Обожаваме саката в класическа кройка с двуредно и едноредно закопчаване, шлиферите без ръкави на класически райета, коланите, тип пояс и двуцветните обувки.

Мъжът Прада, определено е нашият мъж на годината.

От нас очаквай проследване на цялата мъжка седмица за сеозн есен-зима 2012/13.

More All fashion