Следва

Ти би ли? Чанта като пазарски плик за 189 евро?

Кой с какво ни плени на 69-тите награди "Златен Глобус"

Няма как да пропуснем отбелязването на 69-та годишна церемония по раздаване призовете за Златен глобус с...

All fashion преди 12 години

Няма как да пропуснем отбелязването на 69-та годишна церемония по раздаване призовете за Златен глобус с малък преглед на стилистичните решения на звездите на червения килим.

Церемонията, която се състоя онзи ден в Холивуд награди много, но най-интересните бяха статуетките за главна женска роля на Мерил Стрийп за филма „Желязната лейди”, където влиза в ролята на Маргарет Тачър, а за главна мъжка - Джордж Клуни в комедията The Descendants.

За цялостен принос бе отличен Морган Фрийман, а Мартин Скорсезе бе избран за най-добър режисьор. „Артистът” взе глобусчета за най-добър комедиен филм и саундтрак, а иранският A Separation взе награда за най-добър чуждестранен филм.

Но нека пак се върнем на най-запомнящите се тоалети от церемонията. Какво преобладаваше сред тях?

Блясък, пищност, червени и телесни нюанси радваха окото на зрителите, но и тук и не липсваха модни изгъзици, така да се каже.



Колкото и да харесваме блясъка, ще отбележим, че Леа Мишел има вид на състезателка по кънки на лед и това наистина привлича вниманието, но не е ли прекалила?



Минали са 14 години, откакто Мадона стъпи за първи път на червения килим, но явно този период не е допринесъл за модната й еволюция. Тя е избрала вечерна рокля на Reem Acra, но долната част приличаше повече на изкусно оригами, отколкото на официално облекло. Е, все пак скандалът е в кръвта на поп кралицата, така че не ни учудва изборът й.

Кралицата на церемонията обаче беше отново Анджелина Джоли, както с осанка, така и с красивите си черти, а тоалетът й напомняше гръцка богиня.



Може би лек укор можем да отбележим само към кокалестите й колене и ръце. Тя се бе спряла на рокля на Atelier Versace и макар да не спечели за режисьорския си дебют „В земя на кръв и мед”, спечели сърцата на зрителите и гостите с нея. Други звезди като Натали Портман, Рийз Уидърспуун, Даяна Аргон и Ема Стоун също бяха заложили на червено-розовата гама.



Красива, нестандартно, беше отново Тилда Суинтън. Актрисата със северна прелест не изневери на стила си в рокля ледено синя, с удивително сако към нея.

Салма Хайек пък се бе спряла на черно-златна бляскава рокля на Gucci, естествено, след като мъжът й притежава компанията собственик на марката, и ние сме напълно заслепени от нея. (виж в галерията горе).

Още от атмосферата на червения килим виж в галерията, а ние очакваме на Оскарите звездите да ни поднесат по-големи изненади.
 

More All fashion