Следва

Да на ароматните лакове! Този път от Dior

Advanced Super Revitalizing Cream от серията BIO-PERFORMANCE на Shiseido. Висока резолюция за кожата

В резултат ден след ден кожната повърхност е по-гладка, а фините линии и бръчките са по-незабележими. Сред...

Hair преди 12 години

Прекрасна е каузата да връщаш красотата на жените! От основаването си през 1872 г. от находчивия фармаколог г-н Фукухара, компанията Shiseido непрестанно залага на иновацията, за да се превърне в най-високотехнологичната козметична марка в света, която да направи всички ни щастливи.

Като първата компания, която произвежда Хиалуронова киселина по биотехнологичен път, Shiseido поставя началото на нова ера в козметиката с линията Bio-Performance. Грандиозният изследователски проект, доставящ невероятни разкрасяващи резултати за кожата, постига международен успех и печели 24 награди.

Новата формула, усъвършенствана през 2012-та, съдържа активна съставка, която увеличава броя и устойчивостта на новооткритите в кожата, важни за младостта й, окситаланови фибри. Те от своя страна служат като подложка на разположените по кожната повърхност кожни фасети – триъгълни „плочки”, които изграждат кожния релеф. Повече от 4000 комбинации от активни съставки са тествани, за да се стигне до откритието на успешната формула.

1-вият продукт с хиалуронова киселина, получена по биотехнологичен път. 1-вият продукт за едновременно дневна и нощна грижа. №1 продукт на Shiseido в Европа в борбата със стареенето.

Advanced Super Revitalizing Cream от серията BIO-PERFORMANCE е доказателство за забележителното постижение на технологиите и експертния опит на Shiseido.

Бурканчето с красота съдържа тотална дневна и нощна грижа. Комплексното действие на крема се дължи на неговата формула. Нанесен сутрин и вечер върху лицето и шията, той разкрива мощната си сила в подмладяването с галеща сетивата ласка.

В резултат ден след ден кожната повърхност е по-гладка, а фините линии и бръчките са по-незабележими. Сред 202 жени, които са тествали продукта, 93% от тях споделят, че кожата им е по-гладка след 4-седмичното му използване. Чудо, нали!

Advanced Super Revitalizing Cream е подходящ за жени над 30-годишна възраст. Само един продукт, който съдържа всички решения за по-красива и устойчива на всички следи на стареене кожа.

Ще намерите продуктите на Shiseido в големите парфюмерийни вериги в страната. За повече информация: www.everet-group.com/bu/Shiseido

50 мл за 177 лв.

 

More Hair