Следва

ViewSofia удължава срока за изпращане на пожелания и подаръци по случай 5-ия рождения ден на медията

Trend Report: Палтo от кожа с косъм

Кожата с косъм винаги ни е очаровала. Само да се сгушиш в нея и моментално забравяш щипещия студ. Това е една..

All fashion преди 12 години

Кожата с косъм винаги ни е очаровала. Само да се сгушиш в нея и моментално забравяш щипещия студ. Това е една тенденция, без която не бихме могли да преживеем зимата и винаги изглежда толкова различно. Ефектът от този тренд се забелязва от километри, защото излъчва лукс и висока класа.

Можеш да съчетаеш пухеното палто почти с всичко – от слим фит джинси до кожена пола и дънкова риза. Стои добре както на ниски ботуши, така и на класически ток или мокасина. Ако палтото е широко, нека долната част на облеклото ти да е тясна – независимо дали това е пола тип молив или друг хитов тренд – кожения панталон.
За официални събития и празници носи своето красиво палто с дълга или къса коктейлна рокля. Бихме препоръчали материи като сатен и тафта, но би стояло прекрасно и на по-плътни като фино плетена вълна или памук. Но последните биха стояли прекрасно на чифт кожени чизми с висок тънък ток.

За следващия сезон дизайнерите предлагат отново този тренд, като за пример можем да ти дадем OSCAR DE LA RENTA, както и VERSACE, които включват красивите и топли палта в своите Pre-Fall 2012 колекции. Забелязва се също, че черното все повече е изместено от цветовете – камилско бежово, синьо или пък червено ще властва през следващия сезон.

С каквото и да избереш да подходиш към своето палто, не забравяй, че личният стил изпъква над всичко и няма правила, в които да маркираш своята индивидуалност. Носи палтото с увереност и винаги ще си на върха на тенденциите.

 

More All fashion