Следва

Интимна прическа от пера за 300 лева. Да или Не

Тренди маникюр – тренди дама

След като ти предложихме тенденцията за кожа с косъм, сега е ред да обърнем внимание и на хитовите лакове.

 

Nails преди 12 години

След като ти предложихме тенденцията за кожа с косъм, сега е ред да обърнем внимание и на хитовите лакове. За целта обаче е важно ноктите да са съвършени. Недопустимо е да съчетае палто на Versace с чупливи нокти или пък накъсване на нокътната плочка.

Кафявото, червеното и телесните цветове продължават да поддържат водещи позиции и на подиума. Нека съчетаем полезното с приятното и да помислим за здравето на ръцете си. Ноктите също имат нужда от подхранване и защита.

За целта ти предлагаме цвят на кафе с името Espresso Deluxe от серията бързосъхнещи лакове на Micro Cell. Бихме комбинирали красивото сиво палто на Michael Kors с искрящо червен маникюр, който да бъде акцентът във визията ти.

Трудно е да се отсее най-полезният от всички предлагани на пазара артикули, защото в забързания ден искаме лакът да съхне бързо, да се нанася лесно и да се грижи за красивия ни вид. Ние се притичаме на помощ и намаляваме това напрежение със серията Nail Repair на Micro Cell.


Цветове Espresso Delux, Sandy Beach

Сред водещите тенденции не само в момента, но и през идната пролет ще бъде червеният цвят, но той е вечен, също както телесното nude. Предлагаме дълготрайния Sandy Beach да бъде спътник на палтото от колекцията на Oscar de la Renta, за да може всяка жена да се чувства като под прожекторите. Най-важното е избраният цвят да бъде положен на здрави нокти, защото всички знаем, че здравето е красиво.

Все пак, твоите нокти имат нужда от бърза помощ, особено в безмилостната атмосфера на зимата. Нека забравим за неравните нокти и погледнем на ръцете си с любов.
 
Можеш да закупиш тези и още лакове за нокти тук>>

More from View Sofia

More Nails