Следва

Риана с пастелен лак сред вълните на Хаваите

We love Margiela - SS 2012

Белгиецът е абсолютният синоним на концептуална, но носима мода, на елементарни на пръв поглед, но ужасно...

All fashion преди 12 години

Martin Margiela няма нужда от дълги обяснения.

Белгиецът е абсолютният синоним на концептуална, но носима мода, на елементарни на пръв поглед, но ужасно сложни в дълбочина кройки, и на базисни дрехи, от гледна точка на необходимостта им в гардероба, но на феноменални цени.

Въпреки че последните колекции на модната къща не са дело на самия Маржела, все пак линията и стандарта се запазват. Цените - също.

В случая представяме идея по-достъпната като цени линия на бранда ММ6' Пролет/Лято 2012, в която дрехите, макар и ориентирани към топлото време, според нас са перфектна инвестиция, защото могат с успех да се носят през цялата година.

Т-шъртите са божествени, същото важи и за ежедневните ансамбли с подчертано спортно звучене.
Със сивото кожено яке имаме чувството, че проблемът за намиране на добро all live long кожено яке може да бъде решен мигновено, а бижутата са толкова Маржела, че няма нужда да се коментират.



Припомняме, че основните колекции на белгийския бранд излизат в следните най-разпознаваеми линии - MM1, което е висшата дамска мода и MM10 - мъжкото облекло.













More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.