Следва

H&M със страхотна кампания пролет-лято 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кейт Мос отпразнува елегантно 38-ия си рожден ден в Лондон преди 5 дни, в компанията на съпруг и приятели...

All fashion преди 12 години

Кейт Мос на 38!

Кейт Мос отпразнува елегантно 38-ия си рожден ден в Лондон преди 5 дни, в компанията на съпруг и приятели. Двойката, заедно с най-добрата приятелка на Кейт - Стела Маккартни, вечеря в луксозния ресторант China Tang в хотел Дорчестър.

И тримата, освен много шик, изглеждаха някак "укротени", особено като се има предвид какво представляваха партитата на Мос преди години.

Харесва ни стилът на Кейт, последователно шик в годините, както и този на Стела, също много труден за объркване. Честит рожден ден, госпожо Хинс.

Miu Miu в романтиката на 14 февруари





Miu Miu излезе на пазара със симпатична Свети Валентинска колекция, издържана предимно в розово и червено и с ударение върху чантите, но и прилежащите им аксесоари.

Виждаме свежи обеци, гривни, дребни портмоненца и прочее, щедро поръсени с камъни и кристали и носещи много настроение и очакване за празник.



Традицията на италианската модна къща, и не само на нея, разбира се, да пуска лимитирани серии по празниците привлича все повече интереса на модните журналисти, оттам и на потребителите, и това е чудесно.

Нещата на Miu Miu ще се продават в някои онлайн бутици и в избрани магазини на марката по света от началото на Февруари.

7 модела, но абсолютно прекрасни









Тайлър Томази Хил черпи вдъхновение от собствения си гардероб, за да направи тази мини колекция от точно 7 неща, специално за базирания в Хонг Конг емблематичен бутик Lane Crawford. Сътрудничеството на Тайлър с модния директор на бутика Сара Рутсън води до фантастичен резултат, в който несъчетаеми на пръв поглед неща буквално "заспиват" едно с друго, което е видно от няколкото прелестни рекламни визии, които виждаме тук.

H&M Пролет 2012



Слънце, пясък и море, плюс шоколадовата кожа на етиопката Лия Кебеде. Нищо по-вдъхновяващо за новия сезон.

Виж цялата кампания на H&M пролет-лято 2012 тук>>


Изключоителната корица на Vanity Fair



На прага на Оскарите, едно от умните световни списания слага на корица трима от най-големите, и в блиц-интервюта си говори с тях за живота, смъртта, любовта, работата и жените.

Корицата е впечатляваща, запомняща се, навременна и мащабна и ние признаваме: възхищаваме се на работата ви, колеги!

More All fashion