Следва

White Objective на Bioderma за сияеща кожа

Ново в козметичния несесер: Absolue Precious Cells на Lancome като истинско злато за кожата

В елегантна златна опаковка изключителният крем, създаден за да връща младостта на кожата не с вълшебство...

Hair преди 12 години

В елегантна златна опаковка изключителният крем, създаден за да връща младостта на кожата не с вълшебство, а с години работа със стволовите клетки, е новият висококачествен продукт, който обогатява пазара на висок клас козметика у нас.

Новият Absolue Precious Cells от серията Absolue на компанията Lancome, е висш регенериращ продукт и е изключителна грижа за съхранение на най-безценния капитал на младостта в кожата. Активните съставки Pro – Xylane (една от най-комплексните anti-age молекули и запазена марка на Lancome) и Дермален Реконструктивен комплекс (комбинацията от ленен и ябълков екстракт) постигат невъзможното.

Кожата е видимо по-млада, бръчките намаляват, а тонусът и еластичността са видимо подобрени.Следи от уморена кожа с повехнал тен и кафяви петна няма, белезите на възрастта остават в миналото, а деликатната зона на шията е съвършено изгладена.

Най-хубавото е, че Absolue Precious Cells замества всички кремове, защото се използва едновременно за лице, шия и деколте. Очаровани сме освен от ефекта, но и от невероятното усещане, което оставя върху кожата. Усещаме активното му действие почти веднага, а ароматът на роза и цитрусови плодове направи ни гали по лицето и сетивата.

Това е като кюлче злато, скъпо, но безценно като инвестиция!

Ще го намериш в магазините за висок клас козметика и парфюмерия. 
 

More Hair