Следва

Официално! H&M отварят българския си магазин на 10 март

Бар Рафаели ще прави бельо. Всичко на цени между $ 7.50 - $ 12.50

Всички почитатели на красивата израелка съвсем скоро ще могат да се намърдат в нейните гащички. Не се шегуваме....

All fashion преди 12 години

Всички почитатели на красивата израелка съвсем скоро ще могат да се намърдат в нейните гащички. Не се шегуваме... става въпрос за новата линия бельо, която Бар Рафаели пуска на пазара. Собственият й лейбъл носи името Under.me и точно по този начин е изписан и сайта, в който чаровната моделка ще продава дизайнерските си решения предназначени за непретенциозни мъже и жени.

Самата тя твърди, че Under.me e “класическо бельо“, което просто допълва тялото без да краде от собствения му блясък. Under.me отговаря на моята философия, че бельото просто трябва да те допълва. За мен беше много съблазнителна идета да създам нещо такова и толкова по мой вкус. С платовете, които на мен ми харесват, дизайна, който винаги съм търсела, а освен това и със съвсем реалната опция да ми го доставят лично и точно пред вратата.“

Съвсем в духа на Свети Валентин се очаква колекцията от женско и мъжко бельо да се появи около празника. Цените ще варират между $ 7.50 - $ 12.50 за бикини и $ 12 - $ 25 за топ или сутиен, което си е и съвсем в реда на нещата, и съвсем по джоба на всеки. Друг е въпросът за качеството, но с етикет Бар Рафаели на гърба на на бикините и тази нормална цена, това е достатъчно мотивиращ да си го купиш.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.