Следва

Деми Мур приета по спешност в болница

Ванеса Паради в страхотна форма. Фотографите дебнат как й се отразява раздялата

Първата публична изява на Ванеса Паради, след раздялата им с Джони Деп се състоя снощи. Актрисата се появи...

Лица преди 12 години

Първата публична изява на Ванеса Паради след раздялата им с Джони Деп се състоя снощи. Актрисата се появи на премиерата на новия си филм Café de Flore, облечена в прекрасно сако, мъжка кройка, с двуредно закопчаване в комбинация с кожени панталони, чудесно допълнени от 10-сантиметрови токове и копринен шал, завързан като вратовръзка. Много френски шик, но то е разбираемо.



Никой обаче не забеляза облеклото на 39-годишната актриса, която се разходи по червения килим, интригуваща репортерите единствено с емоционалното си състояние. За тяхно голямо нещастие Ванеса отказа да отговаря на каквито и да е било въпроси, а всички още в началото на вечерта бяха предупредени, че не могат да я питат, каквото и да е било.

Присъстващите на събитието издадоха, че тя е изглеждала прекрасно.„Опитваше се да бъде мила и нямаше и грам негативна енергия в нея. Усмихваше се и поздравяваше всички. Беше спокойна и не издаваше притеснение, а по-скоро настъпило облекчение.“ - разказват очевидци.



Снимките, които се появиха от събитието потвърждават думите им, защото освен леко дългите ръкави на сакото й ние нямаме други забележки към вида на Паради. Красивата французойка леко притесни феновете си с вида, който имаше на последните папарашки кадри, но това е минало.

Явно разстоянието от 8000 километра, което ги дели с Деп и се отразява повече от добре. Ванеса вече е на родна земя... пожелаваме й една хубава и спокойна почивка преди отново да се върне в Холивудската си реалност...
 

More from View Sofia

More Лица