Следва

Страхотният червено-розов грим на Каролина Куркова и как да го постигнем в две прости стъпки

Bioeffect за здрава и млада кожа

Неведнъж сме казвали, че красотата започва от здравето, затова...

Hair преди 12 години

Сигурни сме, че вече сте използвали какви ли не кремове за лице, какви ли не серуми за подмладяване и ако сте от типа дами, които винаги търсят нещо ново, то тогава ние ще бъдем полезни. Ето едно помладяващо чудо - Bioeffect, което притежава иновационната съставка EGF – епидермален фактор на растежа. Какво означава това?


Означава, че грижите ти за бръчки, уморена кожа, петна, несъвършенства или пък дехидратация изчезват. Нужни са ти само две капки на ден от този елексир на младостта и връщаш стрелките назад.
Серумът съдържа ДНК на растението ечемик и не съдържа оцветители или консерванти, което го прави идеален дори за чувствителна кожа. BIOEFFECT EGF SERUM e първият световен продукт за грижа за кожата с клетъчен активатор, създаден в растение, няма съдържание на ендотоксини, които се произвеждат от бактерии и са вероятни причинители на инфекции в човешкото тяло.


BIOEFFECT EGF SERUM е предназначен за домашна употреба, но се предлага в добре утвърдени салони за красота като Sunflowers Light Terapy & Beauty Studio, където можете да тествате продукта от 18.00 до 19.00 и да почувствате ефекта му върху своята кожа. Там ще получите и информация за него или пък съвет за собствената си ежедневна грижа за кожата.

Неведнъж сме казвали, че красотата започва от здравето, затова нашата кожа се нуждае от естествени продукти, които да ни подмладят не само физически, но и душевно. Когато знаем, че сме красиви, усмивката не слиза от лицето ни и запазва младостта ни непокътната.

Цената на 5 мл. серум е 105 лв., а на 15 мл. 250 лв.
 

More from View Sofia

More Hair