Следва

Селекция от страшно готини мъже на дизайнера Веселин Йорданов позира пред фотографа Васил Германов

Приказки от Haute Couture Пролет 2012: Златната колекцията на Atelier Versace

Със зашеметяващо представяне в Париж, с изключителни модели като Карли Клос и Аризона Мюз, с гости, сред...

All fashion преди 12 години

Със зашеметяващо представяне в Париж, с изключителни модели като Карли Клос и Аризона Мюз, с гости, сред които страшно известни холивудски актриси и модни редакторки, премина като приказка шоуто на Донатела Версаче за Atelier Versace Spring Couture 2012.

Модната къща откри Седмицата на Висшата мода в „Националното висше училище по изящни изкуства” и се завърна като великолепен haute couture лейбъл след няколко години отсъствие.

Блестяща колекция не само заради сияещите металически цветя, златни проблясъци и искрящи кристали по вълшебните рокли, а и заради професионализма, с който Донатела винаги се е отличавала.

Формите на роклите са изградени от златни метални венчелистчета, които обгръщайки тялото, създават триизмерен ефект при раменете и деколтетата. Истинска скулптура.



Нова интерпретация на дантелата пък е лазерно изрязана коприна с в абстрактни флорални принтове.

Не просто интересна, а гениална, според нас, бе трансформацията на класическото спортно кожено яке, емблема на Versace, във висш обект на модата с преработената в златна кожа.

Злато и сребро, полети обилно с шампанско и перлени нюанси, това са цветовете на Versace. Истински лукс, недостъпен и бленуван, оцветен с акценти в оранжево и ярко зелено.



Звездни гости на Донатела също изглеждаха безупречно елегантни в своите Versace тоалети. Камерън Диаc, Даян Крюгер, прекрасни в черно-белия контраст, добавиха към шоуто тежкото присъствие на истински успешните дами, към които луксозния лейбъл ориентира колекциите си.

А ето я нея в най-красивите модели:











Всички колекции Висша мода ще бъдат представени във ViewSofia, a от нас очаквай още и коментар на най-доброто от Мъжката седмица в Милано.
 

More All fashion