Следва

Who is She?

Деми Мур приета по спешност в болница

49-годишната актриса, която след раздялата с Аштън Къчър загуби значителна част от теглото си, е била откарана...

Други преди 12 години

Деми Мур беше приета по спешност в болница снощи с диагноза „емоционален срив от изтощение", разгласиха медиите отвъд Океана.

49-годишната актриса, която след раздялата с Аштън Къчър загуби значителна част от теглото си, е била откарана по спешност в здравно заведение, след като нейна близка приятелка се е обадила на 911 за помощ.

Говорителят на звездата разказа пред MailOnline, че състоянието на Деми е стабилизирано, но тя самата осъзнавала, че този път наистина има нужда от помощ за да се справи с изтощението и да подобри здравето си като цяло. Представителят на актрисата отказа да коментира обвиненията на сайта TMZ, според който Мур не е хоспитализирана заради отпадналост и стрес, а заради проблемите, които има с наркотиците.

Онлайн изданието твърди, че именно злоупотребата на Деми със забранените вещества е наложило спешното и постъпване в болница и именно на честата им употреба се дължал този немощен и грозен външен вид, който звездата имаше напоследък (виж).

Наскоро самата Мур се изповяда в интервю за американския Harper's Bazaar и сподели, че се чувства недостойна да бъде обичана. Тя не пожела да коментира как се чувства след раздялата, а относно отправените към нея критики за външния й вид тя просто каза: „Никога не съм си мислела, че в Холивуд някой ще ми каже, че не изглеждам добре, защото съм прекалено слаба“.

Последните новини около Деми в бизнес план пък са свързани с подписан договор в размер на 1,3 млн. лири за написването на автобиография, в която ще разкаже за развода си с Аштън Къчър. А непотвърдени все още остават и слуховете, които по-рано този месец свързаха името на звездата с това на 33-годишния й личен инструктор Blake Corl-Baietti.

 

More from View Sofia

More Други