Следва

Trend Report: Пижама

Селекция от страшно готини мъже на дизайнера Веселин Йорданов позира пред фотографа Васил Германов

...The Legends, за която настоящите снимки са предоставени само и единствено на viewsofia...
 

All fashion преди 12 години



Ето, че се сбъдна една наша женска мечта – да видим стилен мъж с бира в ръка.

До скоро някак стил и бира не можехме да ги намерим като комбинация с българския мъж.

Heineken
обаче ни убеди в обратното с новата си рекламна концепция The Legends, за която настоящите снимки са предоставени само и единствено за ViewSofia.

Кадрите са дело на талантливия ни моден фотограф Васил Германов, а стайлингът е великолепно изпълнен от стилиста и дизайнер на мъжката линия на Capasca Веселин Йорданов.



В същността й е предадена непринудеността и лекотата в поведението на легендарния мъж. А той определено има чувство за хумор, гледа винаги напред в бъдещето и държи любимата бира в ръка. Мъжът на Heineken излъчва увереност, с него може да сте приятели, но може и много повече.

С тази идея Веселин Йорданов селектират шест модни визии от актуални колекции на известни марки,а моделите, които позират страшно забавно, са обикновени, непрофесионално ангажирани с моделство мъже.

Целта им е да предложат на младите български мъже идеи за откриване на собствения им легендарен стил и начин на живот.



Всички знаем, че в компанията на любимото куче мъжете се чувстват най-спокойни, а добрата бира допълва идилията на едно легендарно ежедневие – това ни показват и фотосите с настроение. Със свой собствен стил мъжът от концепцията The Legends е отворен към света и с чувство за хумор посреща всяко предизвикателство.



Ние можем само да се надяваме, че ще срещаме повече български мъже със стил и артистизъм, но и с бира в ръка.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.