Следва

Б като Библия, Б като Блог

Trend Report: Пижама

Едно пижамено парти е част от пролетната колекция на Blumarine, защото толкова цвят и свежи тонове върху ...

All fashion преди 12 години

Колко много ни се иска да можем да останем един цял ден в леглото. Явно и дизайнерите са споделили този наш блян, който се е пренесъл и сред звездните тенденции.

Удобно и лесно е да останеш с пижама и през деня. Забелязахме тази многофункционална дреха на няколко подиума в различни варианти – като леки материи на принтове или пък изцяло бели, с дълъг ръкав при Doo.Ri или пък без ръкави при The Row и Valentino.

Едно пижамено парти е част от пролетната колекция на Blumarine, защото толкова цвят и свежи тонове върху комплектите създават много купонджийско настроение. Пижамите се появяват и в някои есенни колекции като тази на Tommy Hilfiger, както и в Resort на София Копола за Луи Вютон.

Пижамата често разхождат и стрийт стайл звездите като Оливия Палермо и Алекса Чънг, великолепна е и стилистката Каролине Сайбър.

Ние не бихме могли да си представим този тренд без висок ток – мокасина на платформа например, напълно изчистен от детайли клъч и една небрежна плитка.

Така настроението за целия ден ти е гарантирано, а удобството ще е твой верен спътник. Не забравяй, че за да си винаги на върха на модните тенденции е нужно да добавяш и своята щипка индивидуалност.

Сега е моментът да разгърнеш артистизма си с пижамения панталон като за начало като го съчетаеш с голям и хубав пуловер, боти на висока платформа и си вземеш почивка от плахите комбинации.
 

More All fashion