Следва

Бебе - запек - Релаксит / Relaxit /

Питай ме, питай ме: Как да облекчим варицелата?

В период на всякакви зарази и болести ежедневно се движим сред хора, които носят различни инфекции. Но забързани в делнични дела, забравяме колко важно е да се пазим от тях. Все пак, новото палто от Versace няма да е в тон със зачервен нос или обриви.  

Health преди 11 години

В период на всякакви зарази и болести ежедневно се движим сред хора, които носят различни инфекции. Но забързани в делнични дела, забравяме колко важно е да се пазим от тях. Все пак, новото палто от Versace няма да е в тон със зачервен нос или обриви.

Всичко е по-лесно, когато нямаш отговорността към деца и семейство. Ако си майка обаче твоето собствено здраве минава на заден план, спокойното ежедневие на детето ти е много по-важно. Сега, към края на зимата и началото на пролетта, започва периодът на варицелата – остро заразната шарка предимно при деца под 15 години. Симптомите са силен сърбеж, температура и дори болки в тялото. Детето трябва да пие много течности и по възможност да се изолира, за да предотвратим заразяването на околните.

Няма за какво да се притесняваме, ако болестта е настъпила в ранна възраст – тогава тя минава леко и безпроблемно. Ако ние сме я карали като деца, то вече имаме развит доживотен имунитет. Няма болест – няма проблеми.

Ако обаче самите вие не сте минавали през тази напаст има голяма вероятност да се заразите при болен член от семейството. При сърбеж и обриви можем да ви препоръчаме охлаждащ гел ВираСут, който да облекчи симптомите. Гелът ускорява заздравяването и предпазва от появата на белези. Може би следите след заразата са най-големия страх на всяка съвременна жена.

Именно те са непреодолимата пропаст, която ни подтиква да си стоим вкъщи, която ни отделя от околния свят през периода на болестта. Няма място за повече суетене, просто приложете гела по проблемните места. Той хидратира и успокоява кожата, което подпомага собствените й оздравителни процеси.

Колкото и да е неприятно трябва да ви напомним - задължително минете през лекарския кабинет, защото едрите мехури по кожата не са никак на мода, а още повече – самолечението.

Здравата кожа означава здрав организъм, а какво друго е красотата? Малките членове от семейството са спокойни и могат да се върнат към игрите, когато няма болести и няма тъжни очички. Без инфекции светът е по-светъл и можем да приемем всяко предизвикателство с усмивка.

Повече информация може да намерите на shraka-bg.com
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.