Следва

Lunchtime shopping: Easy Fashion с камилско палто и най-страхотните ботуши

Приказки от Haute Couture Пролет 2012: Цветя и крайности в колекцията на Alexis Mabille

Пищността на цветовете взе ума ни в пролетната Haute Couture колекция на Alexis Mabille. Буквално като разцъфнали...

All fashion преди 12 години

Пищността на цветовете взе ума ни в пролетната Haute Couture колекция на Alexis Mabille. Буквално като разцъфнали цветя са моделите на френския дизайнер – като шапка всяка от тях има красиво оформени венчелистчета.

И точно те ни напомнят свежите пролетни цветя, за които толкова копнеем в момента. Всевъзможни нюанси на дъгата, които само природата може да сътвори подобаващо, преливат от рокля в рокля из тази приказна колекция. Малките коктейлни и вечерни тоалети освен с наситен цвят, могат да се отличат и с блясък, а изцяло златистата комбинация ни напомня на позлатена роза.

Бихме казали, че в тази колекция има всичко, от което една жена има нужда, за да бъде забелязана – секси кройка, която подчертава извивките, фини материи, цвят, който задължително събира погледите и отношение към детайла, без да се преминава към помпозността.

Тази пищна Haute Couture феерия ни напомня, че идва истинският парад на красотата – сред събуждащата се пролет.
Крайно женствен и крайно ексцентричен този висш лейбъл впечатлява с двойствената си същност всяка колекция.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.