Следва

Грахова супа с шунка

Как да поддържаме завивките си топли и чисти

Дори и да са пухкави и приятни на допир, вълнените одеала все по-малко се използват. Постепенно те са изместени от синтетични завивки, които комбинират лекота, мекота и комфорт и отговарят много повече на потребителските нужди.

 

All About Life преди 12 години

Дори и да са пухкави и приятни на допир, вълнените одеала все по-малко се използват. Постепенно те са изместени от синтетични завивки, които комбинират лекота, мекота и комфорт и отговарят много повече на потребителските нужди. Препоръчват се не само на хора, алергични към пера, но и на всички онези, които обичат да разнообразяват спалното си бельо през сезоните.

По магазините можете да намерите летни и зимни завивки, които да сменяте през сезоните за вашия личен комфорт, но отново заради него трябва да имате предвид няколко важни неща, които да направите преди размяната.

Много важно за вашата лична хигиена е правилото, че всичко, което влиза за първи път през вратата на дома ви трябва да се почисти или изпере. Хубаво е това правило да бъде спазвано и когатостава въпрос за завивките, които тепърва ще прибирате в гардероба. За ваше улеснение сме ви подготвили няколко важни точки, които ще улеснят живота ви, ако ги спазвате:

• Никога не се опитвайте да ги почиствате сами. Наистина е доста рисковано за доброто функциониране на домашната ви пералня, да почиствате завивките си сами.
• Освен това, поради малкия размера на барабана, качеството на пране може да е занижено.
• Ако завивките ви не са добре изсушени могат да се появят петна от мухъл.
• За добро качество на почистването ви съветваме да оставите грижите за вашите завивки на професионалист, който познава специфичните подходящи методи за почистване и сушене на фибрите на завивките.
• В случай на домашни «инциденти» (животинска урина, и други…), занесете завивката си на специалист възможно най-бързо, за да оптимизирате премахването на петната.
• Ако ателието, чиито услуги използвате е организирано и разполага с необходимото оборудване за почистване на завивки, ще можете да използвате услугата с кратки крайни срокове.Помислете за това!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.