Следва

Град на Ангели

Какво искаш да намериш във View Sofia Shop?

Понякога е много трудно да погледнеш през очите на отсрещния човек. Днес проявяваме майсторство на духа и се...

Shopping преди 12 години

Понякога е много трудно да погледнеш през очите на отсрещния човек. Днес проявяваме майсторство на духа и се опитваме да се поставим на твое място. „Няма как да разбереш един човек, докато не си повървял в обувките му” – гласи една стара поговорка.

Затова вместо да търсим нирвана, която да ни подскаже какво предпочиташ ти, днес те питаме: Какво искаш да намериш във View Sofia Shop?

Ако предпочиташ градския стил, то сигурно си фен на аксесоарите – шапки, шалове, ръкавици, чанти или пък обувки? Но дали известните лейбъли са приоритет при теб?

Ако си падаш по винтидж съкровищата, то може би ще предпочетеш рокли с кройка от 50-те или блуза на точки и лачени сандали с панделки от не толкова известни дизайнери?

Дали качеството на водещи дизайнери те влече повече или пък не е нужно аутфитът ти да крещи, че е фирмен, а просто да е ефективен и ефектен?

Изгаряме от желание да чуем изповедта ти какво предпочиташ да намираш във View Sofia Shop? Сподели желанията си в коментари отдолу, а ние ще се постараем да изпълним и най-смелите ти предпочитания.

More Shopping