Следва

Истински скандал си спретнаха две от водещите на Нова ТВ

Някои рискове на стила - Ботушите от питон и блогородното каре на Евгени Минчев

Знаем, че Евгени Минчев е ексцентричен. Знаем, че скандалът му е в кръвта. Знаем също, че дори му е приятно да...

People of art преди 12 години

Знаем, че Евгени Минчев е ексцентричен. Знаем, че скандалът му е в кръвта. Знаем също, че дори му е приятно да обсъждат стила му. Но не успяхме да се въздържим и да не те попитаме кое от визията му, показана при Денис Ризов по БНТ, намираш за най-неуместно в случая?

Ние мислим, че ботушите най не отиват на целия план, но пък най-отиват на визитната картичка на Евгени Минчев. Често, като на бит пазар, той е демонстрирал афинитета си към тези "бижута" и тяхната стойност, задължителна сума - 1800 лева.

За жалост обаче питонът, увит около краката му, никак не подхожда на всичко останало, доста спретнато, мислим за неговата страст по прегрешенията.

Светският хищник с титлата Лорд, въпреки посивялата мъдро коса, не е изхвърлил чувството си за хумор и под благородното каре на сакото е сложил инфантилна блузка, която също приветстваме, но само върху мъже, които знаят как да я носят.

Не знаме кое е по-рисково в случая на Евгени - класическото сако с тишърта с анимационен принт отдолу, което не е типично за неговия лъскав имидж или питонът на ботуш, характерен за образите от приключенските филми, но пък много негов елемент?

Може би ти ще ни кажеш?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра