Следва

Ти би ли? Елегантен, но непрактичен бански от Жан-Пол Готие за La Perla

Back to the Future: Balmain pre-fall 2012

Мъжки прави линии и удобство в силуетите изпъкват в колекцията на Balmain за следващата есен...

All fashion преди 12 години

Мъжки прави линии и удобство в силуетите изпъкват в колекцията на Balmain за следващата есен. Овърсайз сака с подчертани рамене и сатенени панталони тип „пижама” забелязваме сред моделите, но най-много ни впечатляват мини-роклите с дълги ръкави и подчертан сексапил. Не са пропуснати и дънките, но те сякаш остават на по-заден план, засенчени от великолепните бродерии по сака, ръкави, рокли и панталони.

Усещаме милитъри звучене от златните копчета в горната част на тоалетите, които напомнят униформа и кореспондират със златистите елементи по ръкавите около китката. Специфичното зелено е лайт-мотив в колекцията, но виждаме и цветни шарки в лилави нюанси при костюма, както и в тесни рокли, които крещят с изискана привлекателност.

Мъжки пропорции има и при блейзърите, и при неглижираните панталони, а ние виждаме толкова много чар в умението да се прикрива изначалната женственост. Високият ток под един широк панталон прави крака безкраен, а смарагдовото зелено придава тайнственост на изкусителка.

Ние сме сигурни, че дизайнерската идея е била умело да подчертава хамелеонът във всяка жена. Приятното преливане от секси мини рокли към развлечени панталони обхващат целия диапазон на дамските настроения – от фаталната към неглижираната визия има само една крачка, а Balmain знаят как да я поднесат. Нека за следвашата есен вземем пример от тях и добавим щипка шик в съчетаването на мъжки силует върху женските ни форми. Какво по-тренди от това?

Виж още от Pre-Fall 2012>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.