Следва

Петъчен парти преглед

Честита Нова Година!

През изминалата  година се случи нещо. Нещо се носеше във въздуха, нещо много повече от сняг, дим, настроение...

Галерии преди 16 години

През изминалата година се случи нещо. Нещо се носеше във въздуха, нещо много повече от сняг,  дим,  настроение... Още се носи, всеки ден. Усещате ли го? Това е духът на града. Град София – въодушевяващ и смазващ, лъскав и мръсен, красив и стряскащ.

Такава е столицата на една от най-старите култури по света - град на крайностите. Докато го мразим, ние не можем да не го обичаме. Харесва ни, че сме тук и ни харесва вдъхновението, което София ни дава, без значение дали идва с ярост, или с възхита. Само за една година столицата промени неимоверно облика си, беше ухажвана от световни събития, гостоприемна към прииждащия отвън лукс и добра към нас. Защото ни показа лицето си, а ние сметнахме, че трябва да го запечатваме във времето отново и отново.

Цяла година ViewSofia.com ви показва явните и скрити ъгли на градa, със страст, но безпристрастно. Проходихме толкова бързо, че вече бягаме, но бързината не заслепява зоркия ни поглед. Нека да си припомним за хубавите моменти заедно. Те бяха безкрайно интересни за нас и, надяваме се, също толкова приятни за вас.

През Януари ViewSofia.com навършва една година. Oчаквайте репортаж от нашия Оne Year Celebration<@SITE_URLstrong> купон!

Защото Го заслужаваме!

Честита Нова Година!

<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии