Следва

Малко, но от сърце!

Б като Библия, Б като Блог

Може да е крайно, но точно така виждаме перфектната жена – всеки детайл по нея е естетически издържан...

All fashion преди 12 години

Съвършената жена

Може да е крайно, но точно така виждаме перфектната жена – всеки детайл по нея е естетически издържан. Фигурата е стегната, косите блестят, а плътните устни задължително са в червено.

Блясъкът на перлите и обувките са само като катализатор на бронзовия й тен и всичкият този така фин сексапил ни напомня още веднъж защо жената е в центъра на толкова произведения и битки през вековете.

От karlascloset.com

Млад идеалист



Странно защо този испанец много ни напомня младия Смирненски, но в доста по-модерен вариант. Войнишки шинел и голям клъч трябва да са в гардероба на всеки млад мъж днес, а като бонус можем само да мечтаем да има тази нотка в очите му, която е способна да възпламени революция…Или ако не цял бунт, то нас със сигурно може да ни възпламени.

От thelocals.dk

Преминаването разрешено само за изключителни дами



Дори да нямаш безкрайни крака, панталон с вертикално райе като този със сигурност ще ти помогне да ги придобиеш. А в комбинация с висок ток и V-образно деколте ще добави няколко сантиметра на снагата и самочувствието ти. На път за офиса не се учудвай, че събираш всички погледи и се пази от кафето на прехласнатия колега. Все пак, такъв панталон заслужава да му отвърнеш с грижа.

От afterdrk.com

Поспри и помисли



Понякога ни трябва само един малък подтик, за да си спомним какво всъщност правим и какво искаме от живота. Повечето от нас мислят прекалено много над живота си, а не това е същността му. Важно е какво излъчваш към околните. Всички знаем, че една усмивка прави чудеса върху другите, но замисли се колко много ти дава на теб. Не е необходимо да гледаш тези табелки всяка сутрин, за да ги приложиш, просто ги приеми в сърцето си и нека останат там.

От bettesvintageline

Антична красота



Едно масивно бижу в етно стил е достатъчно, за да привлече внимание върху лицето ти, а прическа с леко топиран обем и добре загладена назад може да те превърне в истинска средиземноморска богиня. Ако добавиш и опушен грим и дълга бяла рокля за вечерно събитие, то тогава със сигурност ще си неотразима.

От bettesvintageline
 

More All fashion