Следва

Готови ли сте да се върнете за малко в 90-те години на миналия век?

Новото гадже на Скарлет Йохансон си има име и то е Нейт Нейлър

От сигурни източници /което е абсолютно любимия ни лав, що се касае до Жълтия бутон/ колеги от Щатите са научили,...

Други преди 12 години

От сигурни източници /което е абсолютно любимия ни лав, що се касае до Жълтия бутон/ колеги от Щатите са научили, че мистериозният мъж, който гушка Скарлет /27/ на тази папарашка снимка, е 38-годишният Нейт, за когото се знае само, че не е от артистичните среди. Занятието му, според запознати, е в областта на рекламата и бизнеса. Изглежда, че двамата са гаджета от около 5 месеца, но старателно са избягвали всякаква публичност за това време и, дето се казва, никой не е разбрал.

Появяването на двойката пред публика започва през януари, когато Йохансон и Нейлър се показват прегърнати в култовото заведение Waverly Inn в Манхатън заедно с Харви Уейнстейн и съпругата му Джорджина Чапман. Оттам следва и ескалиращият интерес на светските репортери, респективно прилежащите фотоси.

Двамата хубавци са се запознали чрез общи приятели. "Влюбването им беше мигновено", споменава друг сигурен източник.

Вероятно това ще се окаже първата сериозна връзка на Скарлет след раздялата й през юни миналата година с Шон Пен /50/, след като двамата изкараха 5-месечен любовен роман. Междувременно звездата финализира през декември развода си с Райън Рейнолдс, с когото бяха женени в продължение на 2 години.



 

More Други