Следва

Дизайнери за следене: Сикс Лий

Дейвид Бекъм предизвика феновете си. Линията бельо David Beckham for H&M в продажба от вчера

Снощи в Лондон е било доста нагорещено. Дейвид Бекъм отпразнува световната премиера на линията бельо David...

All fashion преди 12 години

Снощи в Лондон бе доста нагорещено. Дейвид Бекъм отпразнува световната премиера на линията бельо David Beckham for H&M с пускането й в продажба, последвано от коктейл в мъжки pop-up клуб, който, забележи, е създаден специално за случая.

В култовия магазин на H&M на Риджънт Стрийт Дейвид за първи път показа новата телевизионна реклама на колекцията и се срещна очи в очи с фенове, които буквално крещяха името му, и подписа първите артикули от нея, съобщават официално от марката.



Сред гостите се открояват иконата Бианка Джагър, в бял костюм, също като сватбения й с Мик, създаден от Ив Сен Лоран.

Дебютната колекция на звездата на световния футбол поставя началото на дългосрочно сътрудничество между Дейвид Бекъм и H&M и от вчера вече се предлага в 1800 магазина на гиганта по целия свят, както и онлайн.

“За мен е голяма гордост да представя колекцията си бельо за H&M в Лондон. Невероятно е да видя продуктите вече изложени в магазина след толкова много месеци работа по създаването им и да се срещна с фенове. Мъжкият pop-up клуб беше страхотен – традиционен и едновременно с това съвсем нов. Същият този микс се надявам да открият мъжете и в колекцията.”
, обобщава Дейвид Бекъм.



Декорът, храната и напитките, създадени да отразят едновременно атмосферата на класическия английски мъжки клуб и британските корени на Дейвид са способни да създадат бомбена експлозия с David Beckham for H&M.

“Много хора са работили с H&M, защо не и Дейвид Бекъм? Мисля, че е много добра идея. Защото сега всеки ще може да притежава част от него”, категорична е странната, но любима Сузи Менкес, модната душа на International Herald Tribune.

Да, определено част от него, имаме предвид името му, ще стои върху бельото на любимите ни мъже.

More All fashion