Следва

Dior Homme Sport. С един похотлив англичанин в романтичния Париж

Kokorico - Гордият Петел на Жан Пол Готие

Готие преобръща кодовете на елегантността, за да направи съвременните мъже по-модерни и горещи. За да..

Body преди 12 години

Ако трябва да погледнем сухата статистика, сме сигурни, че всяка жена е имала различни типове мъже в живота си – лудо влюбеният, „лошото момче”, бащата, маминото синче, особнякът или мачото.

Според Jean Paul Gaultier обаче всички те се обединяват под едно общо качество – силна персоналност. Всички те имат своя характерен стил на обличане и на поведение – строг костюм, кожено яке или моряшка фланелка и могат да бъдат „подправени” с няколко нотки пачули, какао и кедър в новият аромат на дизайнера – „Kokorico”.

Готие преобръща кодовете на елегантността, за да направи съвременните мъже по-модерни и горещи. За да извади тази първична мъжественост, която сякаш започва да липсва днес. Затова и олицетворява днешния мъж с петел, който има нужда от съживяване.

С този нов аромат, Jean Paul Gaultier призовава мъжете да изкрещят своята мъжественост, триумфираща и подсилена, високо и ясно. Всички те са предизвикани да зарежат комплексите си и да изригнат – мощно, енергично, свободно и диво, в унисон да извикат с вика на победата, на новата ера мъже. Мъже, които ние чакаме с отворени обятия.



А със сигурност дори ние, жените, се нуждаехме от такова влияние на мъж. Богат, чувствен, но и електрически аромат, пълен с пера и изненади, които променят класическите кодове на мъжката парфюмерия. С респект към традицията, ароматът е от висшата парфюмерия, от която взима скъпоценните суровини. Тези велики класики са преобърнати из основи: кедъра експлоадира, пачулито разкрива своята властност, а ветиверът заглъхва като племенно ехо.



Запленени сме от какаото на зърна - апетитен, естествен афродизиак, парадоксално третиран, благодарение на иновацията на Firmenich, “Nature Print” ®. В добавка са листата от смокиня, които добавят чувственост и свежест, за която копнеем. Експлозивният и пламенен хаос се прелива в хармония от дървесни нотки. Можеш да вдъхнеш усещането за мъжественост.

Какво ли не бихме дали, за да имаме такъв мъж до себе си – да „кукурига” със своята сила, страст и решителност. Да знаем, че той е силният пол и можем да се сгушим сигурни под „крилото” му.
 

А когато решим да му подарим подходящ аромат, добре е да знаем, че Kokorico е на пазара от началото на Март.

More Body