Следва

Новата серия MATRICIANE на BIODERMA. Клетка след клетка - живот

Dior Homme Sport. С един похотлив англичанин в романтичния Париж

И най-главното в тези блянове е мъжът. Този, който излъчва изтънчен сексапил, който знае как да се отнася към...

Beauty News преди 12 години

Няма жена, на която да не й се иска да избяга от делника, и то ако може с готин мъж някъде из Париж. Може би това е една от основните мечти на всяка от нас.

И най-главното в тези блянове е мъжът. Този, който излъчва изтънчен сексапил, който знае как да се отнася към една жена, който замайва главата й с вечния шик на Кари Грант или безгрижния Гетсби. Именно такъв мъж олицетворява новият аромат Dior Homme Sport - обогатен с нотки ирис, джинджифил от Танзания и плодова свежест на сицилиански цитрон, той излъчва свежестта на енергетизиращите акорди, а мъжът до теб ти се струва по-изтънчен и блестящ.

В лицето на Джъд Лоу Dior Homme Sport сега се характеризира с това цветно допълнение, типично за мъжките аромати Dior. Няма как да устоиш на усмивката на британския чаровник и някак започваш да виждаш и твоя мъж с такива фини маниери, само с едно напръскване от аромата.

В основата на характера на този пленителен мъж лежи пътешественикът, но с класа. Самият дизайнер бе ентусиаст от типа „шик пътешественик” и пътуваше с безупречно облекло в компанията на луксозен куфар с множество етикети. А как ти се иска да тръгнеш на път с този мъж, дори и само за уикенда…



Мъжът Dior приветства начина на живот на Christian Dior, и наследява неговата традиция за „шик навън”, изграждайки своята идентичност – икона, с която всяка жена мечтае да бъде.

И не само да е свидетел, но и участник в уникалното пътешествие, заедно с дълбочината и драматичната наситеност на неустоимия джентълмен. Стягай куфарите и се остави да бъдеш запленена от този загадъчен и пълен с изненади мъж.
 

More Beauty News