Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 6 - 12 февруари

Дизайн за вдъхновение

Днес ти предлагаме свежи идеи за дома, които са все свързани с хода на времето. Дали ще е спомен, освежаване на стара вещ или осъзнаване на неумолимия му ход, но стрелките на часовника са главен герой в представените идеи.

All About Life преди 12 години



Днес ти предлагаме свежи идеи за дома, които са все свързани с хода на времето. Дали ще е спомен, освежаване на стара вещ или осъзнаване на неумолимия му ход, но стрелките на часовника са главен герой в представените идеи. Може да превъртите лентата на живота си назад или пък да потънете в мечти, като междувременно давате нов живот на старите си вещи.

1. Нова етажерка





http://www.designsponge.com/2012/02/before-after-tool-box-wall-organizer.html#more-127974


Учудващо е как от едно сандъче за инструменти може да стане толкова функционална етажерка. Просто забиваш няколко пирона на дъното й, а ако прецениш може и да я лакираш и „Voila!”- вече имаш местенце над бюрото за всякакви малки джунджурийки.

Ако постоянно ти се заплитат ценните гердани и гривнички спокойно можеш да си наредиш на гредата, а така и ще освежиш дизайна си вкъщи.

2.Красотата на миналото




http://www.desiretoinspire.net/

Не бързай да изхвърляш кутиите за шапки на баба. В тях можеш да поместиш толкова много ценни неща – като снимки, картички, коледни играчки и дори балетните обувчици на дъщеря ти. Очарованието им се състои не само в приятните десени и ретро полъх, но и в чисто практичната им страна – всяка следа от прах или захабяване ще бъде предотвратена от плътния капак.

3. Вечно влюбени




http://www.tiwule.com/2218/very-cool-valentines-day-home-decorating-idea-2012/

Може и да сме се повлияли от месеца на любовта, но все пак не пропускаме да показваме любовта към любимите си всеки ден, дори с малки жестове. Такова импровизирано дърво със снимките на безценните ти деца, близки и роднини може да бъде романтичен декор не само за св, Валентин, а целогодишен паметник на взаимната любов. За да ни напомня, че не сме влюбени само един ден в годината.

4. Животът е кратък




http://decor8blog.com/

Харесахме идеята за дървената лампа, която да осветява възглавничката с пайети като малка диско топка, но още повече ни хареса надписа на стената, който с големи букви завършва с „Животът е кратък”. Може би ни трябва не само освежаване на дизайна вкъщи, но и освежаване на мирогледа ни. Няма да е лошо всяка сутрин да се събуждаме с тази мисъл в главата и да изживяваме пълноценно всеки ден, дори да е с малки жестове.

5. Нищо освен книги и снимки




http://konfettiform.blogspot.com/

След тежката седмица има моменти, в които ти се иска да отделиш целия уикенд на една интересна книга и разглеждане на снимки. Ако не си в настроение да запечатваш спомени, то просто се настани удобно и им се наслади. Нека тогава навън да трупа сняг колкото иска, а ти само да поглеждаш през прозореца и с фотосите пред теб да връщаш лентата назад. Спомен за онази усмивка и за онзи поглед…

6. Възглавнички навсякъде




http://decor8blog.com/

Хареса ни усещането за уют, което възглавничките носят, а още повече ни хареса идеята да са навсякъде – дори по лавици и закачалки на стената. Сякаш носят със себе си свободното време, за което все копнееш. Не само за сън, но и за почивка, за удобство, а защо не и за бой с възглавнички в неделя сутрин? Затова ако не искаш да си ги направиш сама, питай баба и дядо дали нямат позабравени малки възглавнички и декорирай дома си с тях като спомен за време без грижи.
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.