Следва

We Love - нежните бижута на Мaria Black

Trend Report: Цветни кожени якета

Харесваме мириса на кожа по няколко причини, и то не защото сме анти еко защитници. Някак ни напомня на...

All fashion преди 12 години

Харесваме мириса на кожа по няколко причини, и то не защото сме анти еко защитници. Някак ни напомня на мотори и онази тинейджърска дивост, която често ни липсва в злободневието.

Дамските кожени якета отдавна завладяха световната мода, но тази пролет ще „върлуват” цветните им братовчеди. Мъжете също могат да се престрашат с различни оттенъци на тази топла дреха. Виждаме, че любимецът на модата Канйе Уест не е безучастен към нея.

Забелязахме не в един или два модни спектакъла за идната пролет тази толкова симпатична тенденция, която може да озари всеки наш ден.

Звезди като Блейк Лайвли, Никол Шерцингер и Алиша Кийс са почитателки на цветната кожа в стила си и не подминават тази тенденция.



В нюанси като тюркоаз, червено, жълто или розово, гладката кожа при якето остава незаменима в пролетни дъждове или хладни дни, а защо не и при сняг. Нужни са само едни неустоими чизми, плътен пуловер с едра плетка и филцовата ти шапка. Дънките са задължителни, независимо дали са с висока талия и широк крачол, слим фит или къси скъсани панталонки. А когато започнат първите признаци на пролетно затопляне, можеш да сложиш меките велурени боти на Isabel Marant и да нахлузиш дългата си плисирана пола. Коженото яке просто ще те открои като зюмбюл след снега.

Тази приятна дрешка ще се хармонира перфектно с масивна сребърна гривна и хипи обици, а защо не вържеш косата си в пригладена конска опашка и да пропуснеш избора на шапка?

Тюркоазеното кожено яке ще подчертае смуглата кожа или сините ириси, а плътният молив за очи и бонбоненият гланц ще те изваят като кукла.

Не пропускай тази цветна тенденция, която освен да озари деня ти, ще те постави на върха на всички модни класации.
 

More All fashion