Следва

Деми Мур отива в клиника за зависими

Get Famous 2 с радио NOVA - Слушател става DJ с промоция на радиото – подгрява Sharam в Yalta Club

Слушател става DJ с промоция на радиото – подгрява Sharam в Yalta Club 

Music преди 12 години

Радио NOVA - радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, за втори път ще даде възможност на един от своите слушатели да прозвучи в ефира на любимото си радио със свой авторски сет! Супер успешната промоция на радио NOVA Get Famous, в чието първо издание участваха 240 сета на диджеи аматьори, ще се проведе отново тази година. Победителят ще получи като награда и уникалния шанс да подгрява световноизвестния DJ Sharam, който гостува на Yalta Club на 18 февруари.

Get Famous 2 с радио NOVA

От 23 януари всеки аматьор или професионален DJ, може да качи едночасов сет със своите миксове в секцията Your Mix на www.radionova.bg. Почти цял месец екипът на радиото ще събира, преслушва и оценява качените на сайта на радио NOVA сетове. Този, който се отличи с най-впечатляващо иноваторство, качествена музикална селекция, най-добър стил на миксиране и проявена техническа готовност да пуска в клуб на живо, ще получи честта сетът му да прозвучи в ефир и на живо като част от програмата на Yalta Club преди основния гост диджей на 18 февруари в клуба – DJ Sharam.

DJ Sharam е част от култовия продуцентски дует Deep Dish и движещата сила зад легендарния лейбъл Yoshitoshi във Вашингтон. В студиото Sharam остава един от малкото денс деятели, които могат без усилие да сътворят хитове като "Fun", “Don’t Say A Word”, “Be The Change”, "PАТТ (Party All The Time)" и "The One" с участието на Daniel Bedingfield. Лейбълът Yoshitoshi Recordings издава както комерсиална, така и ъндърграунд електронна музика. През цялата история на Yoshitoshi, фокусът е върху качествената музика, а не вписването в определен жанр. Sharam Yoshitoshi Radio е продължение на тази линия. Sharam Yoshitoshi Radio шоу обещава всяка седмица качествена електронна музика. А слушателите на радио NOVA могат да го слушат всяка събота от 19 ч. до 20 ч. 60–минутното шоу редува всяка седмица миксове на Sharam и гост DJ-и на Yoshitoshi и други приятели.

Освен шанса да пуска преди световноизвестен диджей в най-добрия клуб за електронна музика в София, победителят от Get Famous 2 ще може да чуе микса си на честота 101, 7 FM редом със сетовете на легендарни имена като John Digweed, Carl Cox, Roger Sanchez и Stan Kolev, които в България звучат само в ефира на радио NOVA.

Още детайли и точните технически параметри на микса можете да намерите на www.radionova.bg

 

More Music