Следва

THE CORRESPONDENTS като част от третото издание на SMUGGLERS SWING CLUB

Деми Мур отива в клиника за зависими

Деми Мур ще се лекува в клиника за зависими в Сънданс, Юта, съобщават близки до звездата. 49-годишната актриса...

People of art преди 12 години

Деми Мур ще се лекува в клиника за зависими в Сънданс, Юта, съобщават близки до звездата. 49-годишната актриса ще бъде тотално изолирана от външния свят в специална къща, струваща няколко хиляди долара на вечер, където за нея ще се грижат екип от специалисти.

Само седмица след като бе приета в болница в много тежко състояние и лекарите откриха, че има проблем с наркотиците, Деми се е взела бързо в ръце. Холивудската актриса, която наскоро се раздели с по-младия от нея Аштън Къчър, ще бъде откъсната от бляскавия живот в Лос Анжелис в нещо като хижа в известния ски курорт и ще общува само и единствено с определена група хора - вероятно с дъщерите си, Аштън а може би и с баща им - първият й съпруг Брус Уилис.

Човекът, който окуражава Деми да приеме проблема и да се лекува, обаче е младият й, все още законен съпруг Къчър - вероятната причина за проблемите на Мур, заради ново гадже.
 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра