Следва

Продуктите MATRICIANE на BIODERMA и авангарадните бижута на Ливия Стоянова в Gama Design до 10 февруари

Новото червило на MAC – безопасна дързост в розово с Ники Минаж и Рики Мартин

Има моменти, в които изгаряш от желание да бъдеш безразсъдна. Дръзка, предизвикателна и луда. Прекалено...

Hair преди 12 години

Има моменти, в които изгаряш от желание да бъдеш безразсъдна. Дръзка, предизвикателна и луда. Прекалено много сиви делнични дни се редят един след друг, кишата и снегът вледеняват всяка мисъл за нещо различно и цветно, а ти изгаряш отвътре да покажеш на света своята страст за живот. И не ти трябва много, за да изригнеш в целия си блясък. Нещо малко, но достатъчно смело, нещо, което крещи, че си готова за предизвикателства, дори в мрежите на любовта.

Имаш нужда от яркорозовото червило на M.A.C., което няма да те остави незабелязана в зимната тълпа и ще добави онази смелост, която искаш да покажеш на всички от офиса до дансинга. Звездите Ники Минаж и Рики Мартин също изгарят в живи цветове, когато представят червилото и безцветния балсам за устни в новата кампания на MAC. В нея виждаме само певицата с ярки устни и не знаем защо, но се радваме, че въпреки хомосексуалната си природа, Рики не е посегнал към дамската козметика, а червилото си остава привилегия на слабия пол.
Двамата поп-певци са се обединили в кампанията на козметичния гигант за превенция на болестта СПИН. Тяхната благородна мисия започва от популяризирането на предпазните мерки при риск от заразяване и се стига до влагане всеки приход от розовите червила в анти-СПИН фондация.

Все пак, както можеш да си дръзко секси с цикламени нюанси, така можеш и да си здравословно разумна, що се отнася до безопасността ти. Любимата ни скандална певица Ники Минаж те предизвиква да съчетаеш красотата и здравето, различното със сигурното, дръзката кукла с разумната дама. Ние можем само да съжаляваме, че толкова чаровният Рики Мартин е запазен за собствения му пол, но това не ни пречи да се вслушаме в апела му за безопасен секс, който той промотира чрез M.A.C.

Затова може да предпочетеш впитата по тялото мини рокля за вечерта и да нарисуваш устните си в розово с MAC, но да не забравяш, че да си красива означава преди всичко да мислиш за себе си и своята безопасност, да съзнаваш достойнствата си, което само ще те направи по-желана и по-примамлива в мъжките очи.

 

More Hair