Следва

ХаХаХа почти намери жена!

THE CORRESPONDENTS като част от третото издание на SMUGGLERS SWING CLUB

 

Новата година започва шеметно за „членовете” на SMUGGLERS SWING CLUB. След изключителния успех на първите две издания от тематичната поредица партита през 2011 г., диджеите от THE SMUGGLERS COLLECTIVE отново ще задействат машината на времето.

Music преди 12 години

Новата година започва шеметно за „членовете” на SMUGGLERS SWING CLUB. След изключителния успех на първите две издания от тематичната поредица партита през 2011 г., диджеите от THE SMUGGLERS COLLECTIVE отново ще задействат машината на времето.

Първото парти от серията SMUGGLERS SWING CLUB за 2012 г. ще се случи на 10-ТИ ФЕВРУАРИ в клуб MIXTAPE 5. Феновете на винтидж естетиката отново ще се настанят в уютния будоар на магьосниците от VINTAGE SOFIA, където ще се сдобият с безплатен грим и прическа. Възможността за снимка сред ретро декори също няма да отсъства.

Този път SMUGGLERS SWING CLUB разширява периметъра си на действие. Освен убийствен сет ще има и сцена, на която ще излезе британското ЕЛЕКТРО СУИНГ/ДЖАЗ/ХИП ХОП дуо THE CORRESPONDENTS. Mr. Bruce и Mr. Chuckles ще се разпишат за втори път в клубния живот на София, след като вече гостуваха у нас миналата пролет, отново по покана на THE SMUGGLERS COLLECTIVE.

Третото издание на SMUGGLERS SWING CLUB заедно с THE CORRESPONDENTS ще се състои на 10-ТИ ФЕВРУАРИ в клуб Mixtape 5. Началният час е 21:00 часа, Билетите са на цена 12 лева в предварителна продажба в разпространителската мрежа на Ticketstream и на касите на Oфис 1, TBI Credit, На тъмно, Technomarket, Мултирама, М-Тел, Строежа, бар Петък и други. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.

THE CORRESPONDENTS са едни от виновниците за ЕЛЕКТРО СУИНГ експлозията по цял свят. Лондонското дуо жонглира иновативно със семпли от суинг и джаз класики, смесвайки ги с елементи от съвременната електронна музика, дръм енд бейс, хип хоп. Оригиналната микстура от възродени винтидж мелодии и модерен електронен звук, смелите сценични костюми, превръщат Mr. Bruce и Mr. Chuckles в обичани чудаци на сцената на авторитетни фестивали като Glastonbury.

През годините двамата са свирили на една сцена с имена като Lilly Allen, VV Brown, Bat For Lashes, Bassment Jaxx, Rob Da Bank, Dub Pistols и много други. THE CORRESPONDENTS вече доказаха неоспоримата си сценична енергия пред българската публика. Този път обаче те ще станат членове на най-желания клуб – SMUGGLERS SWING CLUB.

THE SMUGGLERS COLLECTIVE са пионерите в сферата на музиката от 40-те, 50-те, 60-години, които за три години успяха да я направят част от нощния живот в България. Благодарение на тях българските почитатели на този тип звучене се запознаха отблизо и с набиращото скорост ЕЛЕКТРО СУИНГ течение. THE SMUGGLERS COLLECTIVE реализираха няколко гастрола на БУРЛЕСКА спектакли, популяризираха понятието „винтидж”, осъществиха първия по рода си български PIN-UP календар и започнаха уверено да пишат историята на своя SMUGGLERS SWING CLUB.

На 10 февруари ще можеш да се насладиш на една наистина вълнуваща винтидж вечер в приятната компания на The Correspondents!


 

More from View Sofia

More Music