Следва

7 февруари, вторник

Мексикански сандвичи

Когато снегът трупа неумолимо ти е нужно едно хубаво люто ястие, за да те сгрее хубаво както физически, така и душевно. Днес ти предлагаме една пикантна, но питателна рецепта, с която кръвта ти ще заври.  

Food преди 12 години

Когато снегът трупа неумолимо ти е нужно едно хубаво люто ястие, за да те сгрее хубаво както физически, така и душевно. Днес ти предлагаме една пикантна, но питателна рецепта, с която кръвта ти ще заври. Тогава всеки спомен от ледени преживявания навън ще отстъпи място на живителната топлина отвътре.

Нужни продукти:

Няколко дебели филийки хляб
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 ситно нарязан червен лук
1 скилидка чесън
2 с.л. пикантен сос/кетчуп
1 морков, нарязан на жулиени
Настърган кашкавал
Олио

Начин на приготвяне:

Смеси пикантния сос, лука, чушките, чесъна, моркова и кашкавала. Загрей олиото в тигана и на ниска температура изсипи сместа отгоре, докато кашкавала започне да се разтопява. Тогава върху всяка филийка сложи сместа с разтопения кашкавал и по желание отгоре захлупи с друга филия. Може да ги препечеш на грил за около 20 секунди, за да бъде пълно възпламеняването.  

Предлагаме ти да сервираш с топла супа и/или да консумираш с лют червен пипер.

Сигурни сме, че когато кръвта ти се сгрее добре, ще виждаш света като доста по-уютно място, а всички ледени истории от през деня ще се стопят на мига.  

More Food