Следва

Clarins. Добрата козметика се прави от мислещи хора

Финият седеф по ноктите на Блейк Лайвли. И ти можеш!

Понякога един отличителен детайл е достатъчен, за да грабне вниманието и да ни впечатли, както стана с...

Nails преди 12 години

Понякога един отличителен детайл е достатъчен, за да грабне вниманието и да ни впечатли, както стана с маникюра на Блейк Лайвли.

Секси младата актриса присъстваше на партито на Jason Wu при представяне на колекцията му за Target, която между другото в момента се продава като топъл хляб, а ние не можем да откъснем очи от финия седефен блясък по пръстите й, който стои изключително елегантно, пък е и много свеж за младите дами.



Предлагаме ти едно еквивалентно решение как да си направиш същия маникюр - пясъчния нюанс на CND със Sapphire Sparkle Effect.



Ефирната полупрозрачност на този маникюр е използвал и дизайнерът Alexandre Herchcovitch в своята колекция, но на нас ни е достатъчно, че удивително много наподобява този на модната икона Блейк Лайвли.

Най-хубавото от всичко е, че леките пречупени светлини на лака могат да бъдат съчетани почти с целия ти гардероб. Като започнем от малката коктейлна рокля за специални случаи, минем през ежедневния офис костюм с пола-молив и стигнем до провокативната динамика на нощния клуб. През деня ще си като пленителна русалка с пясък по пръстите, а вечерта имаш своя силен коз на стилно парти или шумен купон. Така блясъкът в очите на другите е гарантиран, а ти ще знаеш, че си на върха на модните и стилистични класации със своя седефен завършек.

Можеш да намериш красивия лак в салоните за красота, работещи със CND в цялата страна, както и в магазини Douglas и Beauty Zone в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.
Препоръчителна цена: 18 лв.


More Nails