Следва

Животът е другаде

TV7 сбъдна мечтата за слава и бъдеще в телевизията, киното и театъра на 15 млади таланта

Най-новата българска звезда се казва Светла Георгиева. Тя спечели първото актьорско риалити в българския ефир – Star Machine, което завърши снощи с грандиозен финал в ефира на TV7. 

Events преди 12 години

Най-новата българска звезда се казва Светла Георгиева. Тя спечели първото актьорско риалити в българския ефир – Star Machine, което завърши снощи с грандиозен финал в ефира на TV7. Щастливата избраница на зрителите спечели билет за Меката на киното с голямата награда в надпреварата – двугодишна стипендия за Филмовата академия на Ню Йорк, чиито занятия се провеждат в студиата на Universal в Холивуд.

„Гордеем се, че открихме за българския зрител и бяхме трамплин за бъдещите кариери на 15 изключително талантливи млади хора. Не се съмняваме в техния бъдещ успех, като TV7 няма да спре ангажимента си към тях дотук и ще следим отблизо творческия им път, като скоро може отново да ги видим в нашия ефир”, сподели Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Победителната във формата Светла Георгиева гостува тази сутрин в сутрешния блок на TV7 „Бодилник” заедно с носителите на наградите за най-добра женска главна и поддържаща роля Надя Стефанова и Диана Костова и отличника при мъжете Явор Костов, както и продуцента на предаването и член на журито Биляна Траянова.

Петимата признаха, че идват направо от партито след големия финал и не скриха, че страстите около кулминацията са били зашеметяващи. „Хубавата жена” от отбора „Петте димящи дула” на Стоян Алексиев и Валери Йорданов разкри и мечтата си – да снима с Мерил Стрийп. Оказа се, че Светла е била на косъм да бъде скъсана на финалния кръг от кастинга. Тогава Диана Добрева от журито й дава последен шанс – да изиграе Ейми Уайнхаус на концерт. Така, благодарение на TV7, Светла възражда страстта си към сцената, унищожена след провала при единственото й кандидатстване в НАТФИЗ.
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.