Следва

Spring Must Have: Ярки високи обувки

Великолепният Christian Dior Pre-Fall 2012

Колекцията на Диор за следващата есен не изневерява на женствените устои, които следва от създаването си...

All fashion преди 12 години

Колекцията на Christian Dior за следващата есен не изневерява на женствените устои, които следва от създаването си. Очарова ни безвремието на силуетите, което е толкова практично и едновременно с това класически издържано. Величествените колонади допълват усещането за лукс и класа, при които сякаш времето е спряло.

Все пак, в която и епоха да се пренесем, класическите женствени линии остават. А какво по-хубаво от това да си вечно модерен?

Трябва да отбележим, че при Диор за следващата есен широките ръкави при връхните дрехи и полите молив са само част от цялостното усещане за строга елегантност от най-висока степен. Това усещане е подсилено от фините материи и дантелени бродерии при тоалетите, които можем да видим във всякаква дължина, но винаги с акцент в талията.

Цветовете са както базови, така и забелязваме красивата цикламена вечерна рокля, на моменти погледа ни заиграва в електриково синьо, а отбелязваме и величествено бордо и златисто. Изявено усещане за женственост придават също и шапките и елегантните платформи на обувките, от които просто не можем да откъснем очи.

Въпреки елегантната женственост на повечето тоалети обаче, можем да допълним впечатленията си и от почти момичешки влияния като например бледорозовата мини рокля с разкроена долна част или плетеният сив пуловер. Затова можем да заявим убедително, че колекцията е подходяща и за майки, и за техните дъщери. Тук важна е жената във всичките й възрасти. Защото всички знаем, че класата и изискания вкус на една дама се познава не само по маниерите, но и по облеклото.

Виж още колекции
Pre-Fall 2012>>

More All fashion