Следва

Най-интересното от седмицата на модата в Стокхолм Есен-Зима 2012/13

Spring Must Have: Ярки високи обувки

Нямаме търпение да се събудим сутрин и да видим през прозореца навън пролетен лъч да озарява свежата...

Shopping преди 12 години

Нямаме търпение да се събудим сутрин и да видим през прозореца навън пролетен лъч да озарява свежата зеленина. Затова когато навън е безпощаден студ, единственото ни спасение е да потърсим този пролетен лъч из online шоповете.

На мига ни озарява ведро настроение при вида на няколко модела ярки високи обувки, които с радост споделяме с теб. Веднага преравяме гардероба мислено, за да съчетаем всяка от тези обувки в най-впечатляващата комбинация.

Всеки стилист ще ти каже, че една жена задължително трябва да има в гардероба си поне един чифт червени обувки. Защо ли? Много просто – червеният аксесоар веднага привлича погледа и освежава семплия тоалет. Бихме сложили безкрайно високите Rupert Sanderson или Camilla Skovgaard на мини рокля в така модерния цвят nude, добавим един златист клъч и оформим косата си в небрежен френски кок. Сега сме готови както за късен коктейл, така и за романтична вечеря в изискан ресторант.



Не мислим, че има жена, която може да устои на тюркоазени или неоново жълти Brian Atwood, а ние съвсем не бихме могли. Особено в комбинация с дълга копринена рокля, която подчертава женските ти извивки, без да е впита, а просто гали тялото ти. Виждаме как тези съкровища се подават изпод дълбоката цепка и предизвикват въздишките на околните. Вниманието трябва да е изцяло върху тях, затова най-стилно ще изглеждаш в черно, бежово или бяло с тънко коланче на талията, което да синхронзира с техния предизвикателен цвят.

За почитателките на удобството преди всичко бихме препоръчали сините Jimmy Choo или удобното „ниско токче” на Acne, с които ще съчетаеш класа и сексапил и ще допълнят перфектно пола-молив с висока талия и риза с ръкав. Идеален избор за офиса и за служебното парти след това.

И понеже една дама се познава по стила обувки, то за дръзките прелъстителки също сме помислили – цикламени Christian Louboutin или Miu Miu. Високите платформи на "лубутенките" бихме комбинирали с малка черна рокля, а за по-специални случаи ще експериментираме с тенденцията color blocking и ще изберем жълта плисирана пола, бяла семпла риза и розово сако. При толкова цветове, кройките трябва да са максимално изчистени, за да може всички прожектори да са насочени към безупречния ти стил и изваяни крака.

Перфектният си педикюр можеш да покажеш и със сладките розови платформи Vera Wang с отворен пръст, които бихме избрали в комбинация със слим фит джинси или разкроена рокля с А-образен силует. Ние с удоволствие бихме ги разходили на сватбата на най-добрата си приятелка, защото са толкова романтични, че направо плачат за любовни поводи.

Каквото и да си избереш, ние сме убедени, че няма да сбъркаш с нито едни от посочените съвършенства, а ти ще си в центъра на всеобщото възхищение.
 

More Shopping