Следва

Ако искаш нещо различно на Св. Валентин, иди на LOVE BEAT на Метрополис. А ViewSofia подарява 2 покани

It’s a Dream - 13 авторски композиции от триото на Живко Петров – JP3

Албумът, изкушил виртуозната цигулка на Васко Василев в едноименната пиеса It’s a Dream, излиза на 16 февруари 2012

 

Music преди 12 години


От известно време очакваме Живко Петров да ни изненада с нова колаборация. И той успя не само да го направи, но и да го документира с албум, наречен "It's A Dream".


Това наистина е сън, в който се потапяш, докато слушаш нежните звуци на триото JP3 :  Живко Петров - пиано, Веселин Веселинов (Еко) - контрабас и Димитър Семов - барабани.
JP3 е комбинация от трима уникални професионалисти, които стоят в основата на голяма част от висшата лига в българската поп и джаз музика в България през последните 15 години.

JP3 се ражда като идея в Созопол по време на фестивала Аполония след незабравим соло концерт на пианиста Живко Петров.

JP3 споделят една сцена с Чик Кърия, Бела Флек, Сара Брайтмън, Дзукеро, Омар Фарук Теклибек.

JP3 са част от музикалните биографии на Йълдъз Ибрахимова, Камелия Тодорова, Мария Илиева, Белослава, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Любо Киров, Васил Петров, Орлин Горанов и много други.

JP3 е концепция за музика, визуализирана през 2007 в DVD проекта Understandable, записан на живо по време на концерт във Военния клуб в София.

JP3 се превърна в първия студиен проект за Васко Василев като гост музикант.

JP3 са 13 музикални приказки, обединени в албума "It's A Dream".  
 
Мария Илиева, Белослава, Камелия Тодорова, Орлин Павлов, Любо Киров и Васил Петров ще бъдат специалните гости на триото в ексклузивен лайв на 16 февруари 2012 от 21:00 часа в Sofia Live Club.

More Music

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Music преди 2 месеца

На 14 декември Софийската филхармония посреща за първи път новата виолончелова звезда Сантяго Канон-Валенсия, който под палката на големия румънски маестро Кристиан Мандеал ще представи Концерт за виолончело и оркестър №1 от Камий Сен-Санс.

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 3 месеца

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес