Следва

Prada per sempre

Mмм...<br>MASERATI

Искаш ли да се полюбуваш на изящен и стилен...

Fashion преди 17 години
Искаш ли да се полюбуваш на изящен и стилен шоу-рум?
А искаш ли да се полюбуваш на супер-луксозните автомобили, представени в него?
Ами ето ...
Луксозният шоу-рум на Maserati отвори врати през есента на 2006 г. Проектиран по точните корпоративни изисквания на самия производител Maserati S.p.a, със съвършено изчистената си мебелировка, той е едно от уникалните интериорни попадения в града.
Защо Maserati e толкова специална марка? Например защото всеки автомобил е оборудван с уникален по рода си кожен салон (кожата никога не умира!), проектиран от известната дизайнерска марка Poltrоna Frau специално за Maserati. Интериорът на всеки от моделите също е неповторим.
В шоу-рум-а разполагат с 3 модела за момента. Напълно достатъчно, защото този автомобил е за ценители. Maserati Quattroporte е изключителна, луксозна лимузина, която от 2007 година се предлага и с автоматична скоростна кутия.
Maserati Gransport и Maserati Spider са атрактивни спортни, двуместни купета за любителите на високите скорости и агресията в шофирането.
Ако вече те убедихме да купиш или подариш Maserati, значи ще си един от 25-мата българи, които през 2007 ще се сдобият със скъпото бижу. Толкова принцове и принцеси са заявили предварителното си желание да си напазаруват от там!
Ми, хубаво са се сетили! Ето снимките.


<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

More from View Sofia

More Fashion