Следва

Prada per sempre

Mмм...<br>MASERATI

Искаш ли да се полюбуваш на изящен и стилен...

Fashion преди 17 години
Искаш ли да се полюбуваш на изящен и стилен шоу-рум?
А искаш ли да се полюбуваш на супер-луксозните автомобили, представени в него?
Ами ето ...
Луксозният шоу-рум на Maserati отвори врати през есента на 2006 г. Проектиран по точните корпоративни изисквания на самия производител Maserati S.p.a, със съвършено изчистената си мебелировка, той е едно от уникалните интериорни попадения в града.
Защо Maserati e толкова специална марка? Например защото всеки автомобил е оборудван с уникален по рода си кожен салон (кожата никога не умира!), проектиран от известната дизайнерска марка Poltrоna Frau специално за Maserati. Интериорът на всеки от моделите също е неповторим.
В шоу-рум-а разполагат с 3 модела за момента. Напълно достатъчно, защото този автомобил е за ценители. Maserati Quattroporte е изключителна, луксозна лимузина, която от 2007 година се предлага и с автоматична скоростна кутия.
Maserati Gransport и Maserati Spider са атрактивни спортни, двуместни купета за любителите на високите скорости и агресията в шофирането.
Ако вече те убедихме да купиш или подариш Maserati, значи ще си един от 25-мата българи, които през 2007 ще се сдобият със скъпото бижу. Толкова принцове и принцеси са заявили предварителното си желание да си напазаруват от там!
Ми, хубаво са се сетили! Ето снимките.


<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

More from View Sofia

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 52 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.