Следва

Б като Библия, Б като Блог

Най-готините мъже на седмицата на модата в Копенхаген

Тук е събрано най-доброто от Копенхагенската седмица на модата в нейната част "мъжка мода". Кавичките не са...

All fashion преди 12 години

Тук е събрано най-доброто от Копенхагенската седмица на модата в нейната част "мъжка мода". Кавичките не са иронични, в действителност някои предложения на дизайнерите за мъже са по-впечатляващи и по-интересни от тези за жени, особено при марки, които работят и в двете направления, като Bruuns Bazar, например.

Определено доста разнообразни, моделите следват познатата линия при скандинавския моден дизайн - съвършени кройки в комбинация с перфектни тъкани и всичко това подчинено на идеята за забелязващо се, характерно, но и комфортно облекло.

Ние останахме влюбени в мъжете на Sand, с техните изваяни крайници, обути във високи тесни кожени ботуши, както и в тези на Jean//Philip и Henrik Vibskov с прическите, брадите и сериозните им изражения, които ти се иска да отнемеш от северното влияние и да вкараш в границите на собствената си страст.

24 кадъра красивa мъжка мода. Като добавим характерната особеност на мъжете от там да са високи и атлетични, ни идва да литнем с първия самолет и да започнем издирване.

По дрехите ще ги познаем!
 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.