Следва

Топ 10 на най-горещите мъже в сезона на БГ сериалите

Б като Библия, Б като Блог

Има много начини за пречупване на баналния делник и един от тях...

All fashion преди 12 години

Пристъпи напред

Има много начини за пречупване на баналния делник и един от тях е танцът. Колко много изкуство е събрано в него - избухват емоции, забравяш грижи, адреналинът пулсира, а най-хубавото е, че топиш тези толкова досадни калории.
Ако пък си твърде изморен да усетиш тази страст, тогава просто се наслади на една красив балетен спектакъл – ще бъдеш окрилен и с всяка стъпка ще искаш да се включиш в редиците на танцьорите. Давай, пристъпи напред!

От kingdomofstyle.typepad.co.uk

Прасковено с дъх на лято




Обожаваме макси дължините, които извайват дълъг силует, особено ако са замесени и безумно високи платформи, а този така свеж цвят ни разсейва малко от мразовитите емоции навън. Не сме си и помисляли, че толкова ще се вдъхновим от тази ободряваща доза прасковен нюанс, а брилянтния дизайн на полата просто ни оставя в смели мечти за сладък плод в ръка и палещи лъчи.

От atlantic-pacific.blogspot.com

Когато едно бижу е всичко



Когато в забързания делник не се замисляш какво впечатление правиш на околните, тогава спри и надгради своя вид с едно ефектно бижу. Нищо повече не ти е нужно, за да вдигнеш самочувствието си и да знаеш, че светът те възприема с възхита, а ти му се усмихваш в отговор. Всичко това заради един малък аксесоар.

От karlascloset.blogspot.com
 

Лек „влюбен” грим




Знаем, че мъжете са привлечени от естествените жени. Затова те съветваме за любовчийския празник да не залагаш на опушени очи и виолетово червило, а просто да изваеш лицето си по най-нежния начин. Малко спирала, малко розов руж, лек гланц, но най-вече добра основа преди всичко ще свършат чудеса за теб, а гаджето ще бъде в ролята на „Влюбеният Шекспир” дълго след 14 февруари.

От thebeautydepartment.com

Стилна еклектика




Тези двама симпатяги са отличен пример за уникалната красота на индивидуалния стил. И ако по парижките улици ще ти ръкопляскат за подобна смелост, то по софийските може да бъдеш горд пионер на майсторски подбрани детайли. Смесвай смело принтове и аксесоари, но не забравяй, че топлите дрехи също могат да бъдат пленителни. Само се остави на въображението си!

От www.thesartorialist.com

More All fashion